Davor Matota / Hanza Media
KOMBINACIJA KOJU VOLIMO

Moda za Zagreb: Jelena Veljača ima najkul cipele od baršuna

Poigravanje s modom u hladnim mjesecima zabavnije je više no ikada! Duge lepršave haljine u kombinaciji s grilonkama i bundicama djeluju tako šik, a modna maherica Jelena Veljača za odličan je dojam odabrala idealne komade.

U posljednje vrijeme scenaristicu i kolumnisticu Jelenu Veljaču najčešće možemo vidjeti u društvu njezine djevojčice Lene koja će u prosincu ove godine proslaviti 2. rođendan. Ipak, užurbana mlada mama poslovne i društvene obveze u gradu obavlja sama, a u nedostatku vremena, poslužila je i “kava za van”.

Nasmijanu i zgodnu naši su ju fotografi susreli u samom centru Zagreba, a njezina modna kombinacija oličenje je ovosezonskih trendova.

Spica / Zagreb 11.11.2017. / foto: Davor Matota / Jelena Veljaca Cucek
Davor Matota / Hanza Media

Spica / Zagreb 11.11.2017. / foto: Davor Matota / Jelena Veljaca Cucek
Davor Matota / Hanza Media

Prozračnu dugu crnu haljinu sa sitnim uzorkom Jelena je odjenula na crne grilonke i baršunaste gležnjače u plavoj boji, a grijala ju je ove sezone izuzetno trendi bundica nježne prljavo-roze boje.

Preko ramena je prebacila torbicu s dugim i tankom remenom te na zagrebačke ulice unijela dašak i dalje modernog boho stila.

Ružičasta bundica ovih hladnih dana očito je njezin omiljeni odabir - u njoj je u nedjelju gradom prošetala u društvu svoje kćeri, čiji je glavni modni dodatak bila – ružičasta biciklistička kaciga.

sunday I'm in love #sunday #autumninthecity #girlsjustwanttohavefun #month22

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

Linker
19. travanj 2024 08:43