Maja Jurović, Davor Matota / Hanza Media
NA METI POGLEDA

Modna demokracija na zagrebačkoj špici

Da se za odlazak na špicu ne treba držati modnih pravila pokazale su Hrvatice koje su centrom Zagreba prošetale u odvažnim kombinacijama.

Kaputi i bundice jesu u prvom planu jer smo u tom dijelu godine, ali to ne znači da ostali komadi i modni dodaci ne mogu pokraj njih doći do izražaja. Cijeli stajling može postati zanimljiviji ako umjesto klasičnog crnog komada odaberete bundicu ili kaput sa zanimljivim uzorkom i detaljima baš kao što su to učinile poznate Hrvatice. Ecija Ivušić svoju je zanimljivu bundicu kombinirala s jednostavnim komadima, ali njezina se torbica "utopila" u dlakavom komadu. Uz to, isfurala je ljubičasti ruž te bijele naočale s uzorkom koje su bile zanimljiv odabir u odnosu na ostatak stajlinga.

Spica / Zagreb 23.12.2017. / foto: Davor Matota / Ecija Ivusic
Davor Matota
Ecija Ivušić

Bunda kojom su se prelijevale različite krem nijanse bila je odabir urednice i voditeljice Tončice Čeljuske koja je odlučila da je špica pravo mjesto za odvažno kombiniranje uzoraka. Crnim hlačama s upečatljivim zlatnim printom dodala je i maramu koju je krasio leopard print, a ni crne gležnjače na špic nisu ostale neprimjećene zahvaljujući visokom sjaju i mašnicama.

Spica Badnjak / 24.12.2017. / foto: Davor Matota / Toncica Celjuska
Davor Matota
Tončica Čeljuska

Znanstvenica s Instituta Ruđer Bošković Iva Tolić pak je privlačila pozornost svojim neobičnim kaputom: svijetlo plavi komad s krznenim detaljima dodatno je ukrašen otiscima djevojke, a cijela kombinacija bila je još upečatljivija zahvaljujući torbici s printom paunovog perja te tamnoplavim čizmama do koljena.

Spica / Zagreb 22.12. / foto: Davor Matota / Iva Tolic
Davor Matota
Znanstvenica s Instituta Ruđer Bošković Iva Tolić

Linker
13. travanj 2024 23:20