GC Images
Stilski sud

Modna pobjeda ili poraz? Neobičnom spoju 'nespojivih' uzoraka presudilo je četvero domaćih dizajnera

Više nimalo nije čudno vidjeti kombinaciju točkica i cvijeća ili pak prugica i komada na uzorak nekog voća. No, koliko god se zabavno činilo, takav stajling ne stoji svakome. Ipak, poznata pjevačica isfurala ga je na svoj način, a je li briljirala ili potpuno pogriješila s odabirom, odlučila su domaća modna imena..

Američka pjevačica Ashley Roberts (34), članica grupe The Pussycat Dolls, pojavila se u ženstvenoj kombinaciji uzoraka. Je li riječ o modnoj pobjedi ili porazu, presudilo je četvero domaćih dizajnera.

LONDON, ENGLAND - JUNE 05:  Ashley Roberts sighting on June 05, 2020 in London, England. (Photo by HGL/GC Images)
GC Images

Antun Aščić (Anthony Avangard)

Zagreb Fashion Destination / Tvornica kulture / Zagreb 08.04.2019. / foto: Maja Jurovic / Antun Ascic (Anthony Avantgard)
Maja Jurovic
Antun Aščić

Ashley često imamo prilike vidjeti u plisiranim suknjama midi dužine. Svaki komad sam po sebi nije loš, ali cjelokupna odjevna kombinacija ne funkcionira najbolje i djeluje nabacano. Make-up je odličan i suptilan, a zamjerka ide za frizuru. U ovom slučaju, ili povezana kosa ili uredne blage kovrče.

Kristina Burja (Krie Design)

Kristina Burja

Inače volim kako Ashley kombinira stilove i igra se modom, ali ova kombinacija mi je nedorečena. Košulja i suknja su premalo različite, a nekako pogrešno slične da bi bile kombinacija za pamćenje.

No, mora se priznati da kombinaciju nosi sa samouvjerenošću, dokazujući da u modi ne treba robovati pravilima, već da je osobnost ono što stajling čini posebnim.

Nikica Ivančević i Vjeko Franetović (eNVy room)

Envy room dizajneri Nikica Ivancevic i Vjeko Franetovic
Showroom, Zagreb
Fotograf Matej Dokic 300419
Matej Dokić
Nikica Ivančević i Vjeko Franetović

Lijepa kombinacija. Ashley izgleda jako elegantno i ženstveno. Riječ je o jednoj pomalo eklektičnoj kombinaciji uzoraka i printa. Dvobojna plisirana suknja jako je lijepa i upečatljiva i sama po sebi dovoljno atraktivna da se može nositi i na neki jednostavni bijeli top. Cijeli dojam je istodobno elegantan i ležeran. Sviđa nam se!

Čitajte i:

Fatalne žene 'igraju na ovu kartu' kad žele privući pažnju, znaju to dobro i naše poznate dame

Elegantno izdanje u tenisicama: Josipa Pavičić Berardini ne skida se iz ove hit suknje

Ovo od nje ne bismo očekivali! Nikolina Pišek ponavlja trend i artikl oko kojeg se lome koplja

Kakva majka takva kći: Sada znamo od koga je Kate Middleton naslijedila odličan stil

I frajerice su slabe na cvijeće: Nose ih na haljinama i odijelima, a kombiniraju s robusnim detaljima

Linker
16. travanj 2024 00:03