za sve prigode

Modna reciklaža: Trudna Maja Šuput Valentinovo proslavila u haljini kojom je ljetos oduševila na Stradunu

Koliko jedna ženstvena, maksi haljina, može značiti u ormaru jedne trudnice, pokazala je poznata hrvatska pjevačica, koja je za Dan zaljubljenih odabrala ponoviti haljinu koju fanovi dobro pamte.

Kao i svakoj trudnici, koliko god glamurozna bila, i Maji Šuput ovih je dana najvažnija - udobnost.

Simpatična pjevačica, koja trudnoću provodi prema receptu - red opuštanja, red rada, Valentinovo je proslavila u naručju supruga Nenada te fanovima poslala poruku da je, u njihovom slučaju, za sreću potrebno - troje.

Čitajte i: Puna ideja: Maja Šuput najavila novi projekt koji će oduševiti obožavatelje njezina modnog stila

Uvijek pomno dotjerana pjevačica Dan zaljubljenih provela je u raskošnoj maxi haljini na jedno rame, žarko narančaste boje, kojom je već jednom očarala u šetnji Stradunom.

Naime, haljinu s volanom, u boji koja privlači poglede, Maja je nosila prošlog ljeta u Dubrovniku, kad je bila na samom početku trudnoće.

image
Maja Šuput i Nenad ljetos su prošetali Stradunom i privukli poglede svojim odjevnim kombinacijama.
BOZO RADIC/CROPIX CROPIX

Ista haljina sada se pretvorila u idealnu trudničku haljinu za posebne prigode, zahvaljujući širokom kroju koji stoji svakoj figuri.

Čitajte i: Maja Šuput se pohvalila: Slika ultrazvuka otkrila neobičan detalj koji ju je posebno oduševio

Najavila novi projekt

Čak i mjesec dana prije poroda, Maja je neumorna. Naime, pjevačica je ranije ove godine najavila novi poslovni potez - u sklopu svog brenda MAJUSHKA ovoga će ljeta izbaciti kolekciju kupaćih kostima. Kako će izgledati i koja će im biti cijena, Maja još nije otkrila, ali ne sumnjamo da će naći svoje poklonike.

Linker
24. travanj 2024 01:21