Nevena Rendeli Vejzović
 Promo/Red Agencija
Hit modni komad

Modne lekcije Hrvatica: Nevena, Bojana, Lana i Ana znaju kako nositi suknju na četiri različlita načina

Ako ste u žurbi i ne znate što biste odjenuli za određenu prigodu, nećete pogriješiti sa suknjom. Ove se godine nose suknje svih dužina, a posebno su zanimljive one koje sežu do gležnja ili pola lista. Poznate Hrvatice poput Nevene Rendeli Vejzović ili Ane Begić Tahiri znaju kako ih kombinirati na trendi i zanimljiv način.

Prava festivalska atmosfera zavladala je zagrebačkim Gradecom koja je privukla i mnoga lica iz javnog života. Na koncert Nene Belana i Fiumensa u sklopu Baš Naš gourmet & music festivala stigle su i poznate Hrvatice među kojima se isticala voditeljica Nevena Rendeli Vejzović koja je prošle subote proslavila 38. rođendan.

Njezina kombinacija plisirane suknje i tenisica djelovala je opušteno, a opet trendi i elegantno uz dodatak torbice preko ramena i vječnog modnog komada - traper jakne. Nevena je uz širok osmijeh i dobro raspoloženje nosila i trendi boho naušnice koje odlično pristaju uz ovakav stajling.

Promo/Red Agencija
Nevena Rendeli Vejzović

Njezina prezimenjakinja, glumica Bojana Gregorić Vejzović (47), također se za ovu prigodu odlučila za suknju neutralne boje koju je podigla kožnom jaknom i torbicom vesele zelene nijanse. Dodatnu razigranost postigla je šarenim šalom, modnim dodatkom koji je veliki hit ovoga ljeta.

Promo/Red Agencija
Bojana Gregorić Vejzović

S druge strane, glumica Lana Gojak (35) igrala je na sigurno uz klasičnu crnu boju koju je razbila midi suknjom sa životinjskim printom. Ovakve suknje modni su klasik koji pristaje svima i može ga se uklopiti u svaku priliku, bilo poslovnu, bilo privatnu.

Promo/Red Agencija
Lana Gojak

I Ana Begić Tahiri (39) prati trendove pa zna da se ove godine osim životinjskog nosi i cvjetni uzorak. Glumica je dugu suknju s volanima i motivom crvenih ruža iskombinirala na običnu bijelu bluzu s čvorom i crnu kožnu jaknu. Jednostavno, šik, a opet dovoljno zanimljivo!

Promo/Red Agencija
Ana Begić Tahiri

U galeriji pogledajte tko je još došao na prvi dan festivala koji će trajati sve do 16. lipnja.

Linker
16. travanj 2024 16:19