Izabel Kovačić
 Instagram
sve joj polazi od ruke

Modne lekcije Izabel Kovačić: U robusnim military komadima i dalje uspijeva izgledati ženstveno

Londonski zrak čini se godi poznatoj poduzetnici i supruzi našeg nogometnog reprezentativca. Njezin Instagram prati gotovo 400 tisuća pratitelja, a i u svjetskim medijima nosi titulu jedne od supruga nogometaša s najviše stila.

Vlasnica brenda Lunilou, Izabel Kovačić ne prestaje oduševljavati svojim modnim kombinacijama, uvijek krojenima po posljednjim trendovima. Izabel je prigrlila povratak military stila koji čine često robusni komadi i neutralne boje poput maslinaste ili bež. Ovakav stil odlično stoji supruzi Matea Kovačića, a dodatno ga uvijek upotpuni dizajnerskim komadima za kojima žude brojne ljubiteljice mode.

Na svom Instagramu Izabel često dijeli modne trenutke, pa je tako u maslinastom kombinezonu prava inspiracija za jesenske dane. Brzinski stajling nije zahtijevao puno truda, no i dalje izgleda šik i ženstveno. Stajling koji je dobro nositi u trenutcima kada "ne znate što obući" upotpunila je crnim cipelama na potpeticu i naočalama s geometrijskim okvirima.

Dok je na ovaj vojnički kombinezon nosila elegantne sandale, nedavno je pozirala u haljini istog stila, no u kombinaciji s čizmama koje su ove jeseni must have u ormaru. Mini haljina bež boje i visoke combat čizme bili su street style spoj za modnu peticu, a sve je dodatno podignula Prada torbica zelene boje čija cijena iznosi oko 12 tisuća kuna.

Linker
25. travanj 2024 09:13