NAJBOLJA ATLETIČARKA

Modne poruke Sandre Perković: Pobjedu u Parizu proslavila uz briljantne komade, a jedan ima posebno značenje

Naša je bacačica diska je čak za 37 centimetara nadmašila drugoplasiranu Kubanku Yaime Perez i tako odnijela pobjedu u Parizu. Odlično raspoložena Sandra, to je, između ostalog, obilježila i fotografijom na društvenim mrežama iz tog bajkovitog grada.

Naša najbolja atletičarka Sandra Perković, nakon što joj je olimpijska medalja u Tokiju izmakla za dlaku, ponovno je pokazala ogroman sportski duh i na mitingu “Dijamantne lige” u Parizu osvojila zlato - što joj je ujedno 44. pobjeda na mitinzima. Na svojem je Instagram profilu kazala kako je upravo natjecanje u glavnom gradu Francuske jedno od njezinih omiljenih, a to se svakako vidi i na rezultatu.

Osim toga, svoje je pratitelje diljem svijeta “počastila” slavljeničkom fotografijom, malo drugačijom nego na ono što smo navikli gledati kod jedne od naših najboljih sportašica. Sandra je pozirala na bulevaru Champs Elysées, a u prvom planu bila je njezina modna kombinacija. Bijelu haljinu, jednostavnog i čistog kroja, koja prati liniju tijela, a seže do ispod koljena odnijenula je na tenisice i bijeli bolero. Tu je svijetlu kombinaciju 'razbila' dizajnerskom torbicom brenda Dior, a ono što se nikako ne može ne primijetiti je Sandrina beskprijekorna linija. U šetnju Parizom krenula je mladenački i razigrano, kao savršeno za proslavu još jedne pobjede u nizu!

“Sreća je ključ svake ljepote. Nema ljepote bez sreće”, napisala je Sandra uz objavu na Instagramu. Mnogi pratitelji komentirali su kako je prekrasna, a od svega najviše su pohvalili tenisice.

Čitajte i: Neodoljivi trenuci Sandre Perković i njezinog trenera: Zna se tko je šef na terenu!

Ponosna na domaće

Vrativši se iz Pariza, ubrzo je Sandra na društvenim mrežama objavila i fotografiju na kojoj promovira hrvatsko kulturno nasljeđe. Odjenula je majicu s motivom prepoznatljive paške čipke i napisala: “Svugdje pođi, ali kući dođi”. Sandra inače na svojim kanalima često promovira hrvatske ljepote, a ovo je ljeto pozirala i na Svjetioniku Veli Rat na Dugom otoku te pozvala brojne obožavatelje da upravo u Hrvatskoj otkriju svoju sljedeću avanturu.

Što se tiče avantura, one za Sandru nisu gotove ove sezone. Za dva tjedna u Zagrebu je čeka Hanžekovićev memorijal kojeg je prošle godine osvojila deveti put zaredom. Nakon toga je za magazin Gloria najavila vjenčanje s dugogodišnjim partnerom i trenerom Edisom Elkasevićem.

image
U Tokiju je osvojila četvrto mjesto.

Čitajte i: Nakon uspona i padova, uslijedila idila: Sandra Perković vrućim selfijem zapalila društvene mreže

"Krenuli smo u našu poslovnu suradnju iz ljubavne. Ušli smo svjesno u to i znali smo što nas čeka. Mogu biti bezobrazna i reći da smo više bili trener i sportašica nego cura i dečko. Imali smo uspone i padove, ali na svu sreću sad je sve u redu i sad sve ide kako treba. Dogovorili smo se da je on šef na terenu, a ja u kući i savršeno funkcionira", rekla je sportašica jednom prilikom.

Jedva čekamo vidjeti kako će ovaj sportski par, koji godinama uspješno spaja privatno i poslovno, ponovno razveseliti zagrebačku publiku, nadamo se, i desetim osvajanjem domaćeg atletskog natjecanja.

Linker
25. travanj 2024 06:12