Modna inspiracija

Modni dvoboj poznatih dama: Na špici privlačile pažnju luksuznim torbicama, koja svoju bolje nosi?

Centar Zagreba uvijek vrvi zanimljivim stajlinzima, među kojima se redovito istaknu poznata lica. Ovoga puta su modne snage odmjerile Snježana Mehun i Antea Kodžoman.

Dolazak proljeća i lijepo vrijeme sve više mami ljude na otvoreno koji sada konačno mogu popiti kavicu u miru dok ih sunce obasjava. Zagrebačka špica zadnjih je dana puna - kako spomenutih kavopija, tako i onih koji se s vremena na vrijeme vole njome prošetati.

Među njima bile su i dvije poznate dame - poduzetnica Snježana Mehun te bivša misica Antea Kodžoman koje su u društvu dva gospodina - zaručnika Snježane Mehun Franza Schillingera i mladog dizajnera Tina Brišara koji kreira za njezin brend Duchess.

Čitajte i: Poznati zaručnici ne kriju naklonost na špici: Snježana Mehun sočno je ljubila svog Franza

image
Antea Kodžoman, Snježana Mehun, Franz Shillinger i Tin Brišar.
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

Svi četvero su bili odlično raspoloženi te spremno pozirali našim fotografima, no sva pažnja je, kao i uvijek, išla damama. Obje su poznate po ljubavi prema dizajnerskim krpicama i modnim dodacima, a na špici se svaka pojavila u svom stilu. Ipak, imale su i nešto zajedničko - torbicu luksuznih dizajnerskih brendova.

image
Snježana Mehun.
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

Dok Snježana voli kraće krojeve, Antea radije bila one midi. Poduzetnica je špicom prošetala u haljini iznad koljena vintage uzorka preko koje je prebacila crni kaput, šal joj je krasio žuti svileni šal, a stopala neutralne cipele na petu. Najvažniji ženski modni dodatak - torbicu s potpisom Guccija, ležerno je prebacila preko ruke.

Čitajte i: Koje boje, koji uzorci! Bivša misica bila je osvježenje na špici, a sve zbog idealne haljine

image
Antea Kodžoman.
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

U fokusu Anteinog stajlinga bila je bijela pletena haljina koju je začinila zanimljivim također pletenim kardiganom i kožnatim gležnjača. No, nitko nije mogao ne zamijetiti Louis Vuitton torbicu upečatljivog lakiranog finiša. Još jedan detalj koji je podigao cijeli look bio je Chanel broš na Anteinom kardiganu.

Dodatan šarm objema damama dali su buketi predivnih narcisa - vjesnika proljeća, a njihova žuta boja odlično se uklopila u oba stajlinga.

Linker
14. travanj 2024 04:03