TOMISLAV KRIŠTO, RANKO SUVAR/CROPIX
Kome ide stilska petica?

Modni dvoboj za Zagreb: Jelena zablistala u haljini boje vina, Vesna se pohvalila torbicom od 6000 kuna

Iako su izgubile na lokalnim izborima za gradonačelnicu Zagreba, Jelena Pavičić Vukičević i Vesna Škare Ožbolt nisu razočarale u modnom pogledu. Dok jedna voli jake boje, druga ostaje vjerna crno-bijelim kombinacijama.

Iako su izgubile na lokalnim izborima za gradonačelnicu Zagreba, Jelena Pavičić Vukičević i Vesna Škare Ožbolt nisu razočarale u modnom pogledu. Dok jedna voli jake boje, druga ostaje vjerna crno-bijelim kombinacijama.

Jučerašnja izborna večer bila je napeta do samog kraja. Iako je Tomislav Tomašević odnio pobjedu u prvom krugu lokalnih izbora u Zagrebu, pažnju su privlačile i dvije dame, jedine kandidatkinje za čelno mjesto glavnog grada. Jelena Pavičić Vukičević i Vesna Škare Ožbolt na lokalne izbore stigle su u elegantnim izdanjima koja nisu mogla biti nezamijećena.

Iako je kandidatkinja Stranke rada i solidarnosti na jutarnje glasovanje došla u dugoj haljini boje petroleja, kožnatoj jakni i sjajnim balerinkama, za izbornu noć odabrala je nešto drukčiju, svečaniju kombinaciju.

Čini se da su Jeleni midi dužine haljina top izbor za službene događaje jer s njima rijetko može pogriješiti - elegantne su, nisu dosadne, a opet su dovoljno suptilne i profesionalne pa ne odvraćaju pažnju s njezine funkcije.

image
Jelena Pavičić Vukičević najviše voli elegantne haljine midi dužina.
TOMISLAV KRIŠTO/CROPIX

Haljina bordo nijanse istaknula je Jeleninu figuru, a prorez na dekolteu dao joj je zanimljivu dimenziju.

Čitajte i: Na izbor sa stilom: Fani Kerum u večernjoj haljini, Jelena Pavičić Vukičević u ležernijem izdanju

Kako u ovom looku haljina nosi cijeli outfit, Jelena je napravila dobar potez što ju je kombinirala s neutralnim komadima poput laganog kaputa za prijelazno razdoblje do klasičnih salonki. Jedino je torbica bila ista od jutra do večeri - crna vrlo modernog kockastog oblika.

Nezavisna kandidatkinja Vesna Škare Ožbolt je pak igrala na sigurno pa je odabrala crno-bijeli look - crnu jednostavnu haljinu i bijeli sako preko kojeg je prebacila dizajnersku torbicu.

image
Vesna Škare Ožbolt na izbore je stigla u crno-bijeloj kombinaciji.
RANKO SUVAR/CROPIX CROPIX

Crna haljina uvijek je dobar izbor za razne događaje kada ne znate što odjenuti, zato bi je svaka žena trebala imati u ormaru jer joj može uvelike olakšati život.

Sakoi, pogotovo bijeli, simbol su elegancije te funkcioniraju na sve odjevne komade i pritom izgledaju moćno. No, ukras naizgled jednostavnoj kombinaciji bila je Gucci torbica s logom brenda čija cijena prelazi 6000 kuna.

Linker
26. travanj 2024 11:34