DARA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Stalno šokira

Modni miš-maš Victorije Beckham: Na prvi pogled ništa neobično, dok ne spustite pogled na detalj o kojemu već danima svi pričaju

Iako je modna klasičarka, dizajnerica se posljednjih nekoliko dana ne odvaja od specifičnog modnog komada koji nikako ne bismo mogli nazvati klasičnim jer je njime definitivno izašla iz vlastite komfort zone i unijela malo živosti u svoj modni izričaj.

Prva modna asocijacija na Victoriju Beckham kod mnogih bi bila klasika koja uključuje jednostavne košulje, sakoe, elegantne hlače i vrtoglavo visoke potpetice kojima dizajnerica začinjava svaki outfit. No, nekada i Vicky poželi izaći iz zone komfora i odjenuti nešto otkačeno čime odmah privuče pažnju fanova, medija i modnih kritičara.

Bivša Spajsica već nekoliko dana ne izlazi iz visokih čizama koje su dio njezine kolekcije, a radi se o Jasmine čizmama do koljena s otvorenim prstima i, naravno, petom od 10 cm. Vicky ove čizme nudi u nekoliko različitih boja, a neke modele uspjela je na sasvim neuobičajen način upariti s četiri različita outfita.

U posljednjem izlasku paparazzi su je uhvatili pravoj damskoj kombinaciji koja odlično odgovara njezinom karakteru i stilu. Karirani sako, crvena košulja i suknja s prorezom - ništa neobično dok se ne zagledate u čizme životinjskog uzorka kojima je stajlingu dala dozu razigranosti i bunta. U to sve umiješala se i žuta torbica te Celine naočale kojima je Vicky zaokružila svoj hrabri outfit.

New York, NY  - Fashion Icon and Former Spice Girl, Victoria Beckham causes the paparazzi to go crazy as she is seen leaving a building heading to her car in the Upper Eastside of New York. Victoria looks like a true businesswoman as she dons a gingham suit dress and leopard shoes.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 477434777, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: DARA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
DARA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Koliko se crvena boja dobro slaže sa životinjskim uzorkom, Vicky je pokazala i prethodnih dana kada je naizgled jednostavnu haljinu "šišmiš" rukava kombinirala s istim, nekima omraženim, čizmama. Ovakvim lookom Victoria je održala modnu lekciju za sve one koji se boje nositi životinjski uzorak iz raznoraznih razloga.

New York, NY  - Victoria Beckham is seen leaving her hotel after spending the previous day promoting her new makeup line.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 477177234, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: DARA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
DARA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako ne bi sve ostalo u bojama leoparda, dizajnerica je za jedan izlazak obukla plavi model Jasmine čizama, čija se boja neodoljivo slagala s jednom od boja na njezinom puloveru. Crveno-plavi stajling "razbila" je suknjom od tvida.

New York, NY  - Victoria Beckham mixes up her patterns and colors for an evening outing in New York City.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 477077401, License: Rights-managed, Restrictions: please use all frames, Model Release: no, Credit line: DARA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
DARA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

I na kraju, malo spajanja nespojivog. Iako je možda nekada bilo nezamislivo nositi ljubičaste i crvene komade u isto vrijeme, danas je to itekako poželjno, a Victoria briljira i na polju suptilnog "colorblockinga". Ljubičasti pulover, bijela košulja, crvena suknja i crvene čizme modni je miš-maš koji ne bi svatko znao nositi, ali zato je tu Victoria da nam pokaže kako to i nije toliko teško. Na vama je da probate.

New York, NY  - Victoria Beckham wears a red skirt and matching red shoes on her way to the Today show in New York City. Victoria stands out in the stylish outfit for the talk show appearance.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 476903578, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, sva odjeća dio je njezine modne kolekcije kao i čizme koje možete nabaviti po cijeni od oko 7800 kuna.

Linker
18. travanj 2024 03:16