Jelena Glišić
 Josip Čekada
sjaj u rovinju

Modni obračun u zlatnom: Blistavo izdanje Jelene Lešić i Eme Gračan

Rovinjski hotel Lone bio središte ljepote zahvaljujući izboru za kraljicu Hrvatske. Na izboru se predstavilo 12 kandidatkinja iz raznih dijelova Lijepe Naše, a u zlatnim kreacijama sjajile su i voditeljica Jelena Lešić i prošlogodišnja kraljica Hrvatske, Ema Gračan.

Krunu Kraljice Hrvatske odnijela je Maja Lončarević dok su titule prve i druge princeze odnijele Jana Tomljanović i Antonela Šoljić.

Voditeljica Jelena Lešić uz Marija Sedmaka vodila je izbor i blistala u zlatnoj kreaciji koja joj je pristajala kao salivena. U zlatnom je odmjerila snage s prošlogodišnjom kraljicom Hrvatske, Emom Gračan, koja je također nosila dugu kreaciju posutu sjajnim šljokicama. Jelena je odjenula haljinu s crnim remenom u struku i šišmiš rukavima, dok je Ema igrala na kartu seksepila s visokim izrezom.

Haljine koje su djevojke nosile i na pisti potpisuju modne kuće Sherri Hill i brendovi Alise Pris i Primavera.

Josip Čekada
Jelena Glišić

Josip Čekada
Ema Gračan

Martina Dovođa, proglašena je Kraljicom fotogeničnosti, Ana Grubišić je djevojka koja je kući ponijela titulu kraljice osobnosti, dok je najelegantnija bila Petra Meglaj i time zaslužila lentu kao kraljica elegancije. Stručni žiri i glasači su odlučili da je kraljica medija Sarah Seifert.

Josip Čekada
Ema Gračan i nova Kraljica Hrvatske - Maja Lončarević

Josip Čekada
Kraljica Hrvatske Maja Lončarević

Josip Čekada
Ema i Danijela Gračan


Uz prošlogodišnju kraljicu Hrvatske, Emu Gračan blistala je ponosna majka Daniela koja je prije 29 godina odnijela titulu kraljice svijeta...

Linker
25. travanj 2024 03:14