Profimedia
INSPIRACIJA

Modni pregled - najbolje streetstyle kombinacije ovaj tjedan

Iako je sezona domjenaka, raznih premijera i partyja, ovog tjedna najviše se govorilo o streetstyle stajlinzima. Odlične modne kombinacije pokazale su manekenke Kendall Jenner i Karlie Kloss, a komad koji je zaslužio najviše pozornosti bio je kombinezon od baršuna koji je nosila pjevačica Zendaya.

Zendaya

Američka pjevačica i glumica našla se u centru pozornosti zahvaljujući zelenom baršunastom kombinezonu iz vlastite kolekcije Daya By Zendaya koji je kombinirala s choker ogrlicom, ovogodišnjim hit modnim dodatkom, a kosu je skupila u visoku punđu.

New York, NY - Zendaya rises up early for a visit to
Profimedia, AKM-GSI

Karlie Kloss

Na snimanju kampanje u New Yorku manekenka Karlie Kloss zablistala je u jarko crvenoj bomber jakni, plavom puloveru i trapericama visokog struka koje je kombinirala s crnim čizmicama i torbom. Odličan i jednostavan look za svaki dan.

New York, NY - Karlie Kloss steps out for a day of filming
Profimedia, AKM-GSI

Kendall Jenner

Slavna manekenka Kendall Jenner za odlazak u shopping odabrala je samo hit komade ove sezone: crne kožnate hlače kombinirala je s oversized puloverom iste boje, a u cijeloj kombinaciji isticale su se samo tenisice.

West Hollywood, CA - Kendall Jenner pays a visit to Joan's on Third. The brunette model is wearing leather leggings and an oversized knit sweater paired with Nike sneakers and a layered chokers.        December 22, 2016, Image: 309340243, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Linker
19. travanj 2024 20:22