Profimedia, TEMP Sipa Press
INSPIRACIJA

Modni pregled - najboljih 6 ovaj tjedan

Stigao je mjesec u kojem svi jure s domjenka na domjenak ili pak u slučaju glumaca - s jedne dodjele na drugu. U svakom slučaju prosinac je vrijeme različitih događanja za koje se izvlače najbolje modne kombinacije, a kojih šest nas je ovog tjedna oduševilo pročitajte u nastavku.

Amy Adams

U kinima trenutno igraju dva njezina filma pa je crvenokosa glumica posljednji mjesec često na crvenom tepihu. I dok je na velikom platnu možete gledati u znanstveno-fantastičnom trileru "Dolazak" u kojem glumi najbolju prevoditeljicu na svijetu i u napetom trileru "Noćne životinje" u kojem ćete joj poželjeti ukrasti svaki styling, Amy Adams na crvenom tepihu svaki put ukrade pozornost jednostavnom, ali upečatljivom modnom kombinacijom. Ovog puta odabrala je odijelo Max Mara ispod kojeg je nosila samo prozirni body.

Splash News

Naomi Harris

Hlače, ali "začinjene" haljinom - i to šljokičastom - odabrala je i glumica Naomi Harris, zvijedza filma "Moonlight". Haljinu kuće Monse kombinirala je s crnim hlačama i crnim salonkama Fransesco Russo i pokazala kako ispravno nositi kombinaciju s kojom bi mogli pogriješiti i pravi modni znalci.

Profimedia

Jennifer Lawrence

Da je svjetlucavo trenutno must have, pokazala je i Jennifer Lawrence koja trenutno promovira svoj novi film "Passengers". Miljenica Hollywooda tako je za jednu od promocija odjenula Srebrno pletivo s motivom zvijezde kombinirala je s prozirnom suknjom od tila, jednog od najpopularnijih materijala ove sezone. Iza svakog komada naravno stoji kuća Dior, a upečatljivu kombinaciju "začinila" je zlatnom choker ogrlicom.

American actress Jennifer Lawrence poses during a photocall for the film
REUTERS

Kendall Jenner

Slip haljina bila je modni odabir za party nakon Victoria's Secret Showa u Parizu na kojem je Kendall Jenner drugi put imala čast sudjelovati. Američka manekenka zablistala je u bijeloj satenskoj Camilla i Marc haljini koju je kombinirala s dvije ogrlice i bijelim sandalama.

Kendall Jenner attends the Victoria's Secret Fashion Show AFTER Party at Le Grand Palais , Paris, France, 30/11/2016//LICHTFELD_EREZ01518/Credit:Erez Lichtfeld/SIPA/1612011605, Image: 307199041, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Sipa Press
Profimedia, TEMP Sipa Press

Margot Robbie

Australska glumica Margot Robbie također je odabrala bijelu kreaciju: na dodjelu Gotham Awards u New Yorku stigla je u jednostavnoj bijeloj haljini kuće Calvin Klein koju je kombinirala s metalik clutch torbicom i decentnim nakitom, a najviše se isticao upečatljiv crveni ruž.

Actor Margot Robbie arrives on the red carpet at the 2016 IFP Gotham Independent Film Awards in Manhattan, New York, U.S. November 28, 2016. REUTERS/Mark Kauzlarich
REUTERS

Adriana Lima

Bijeloj boji, koju većina zimi izbjegava, prepustila se i brazilska manekenka Adriana Lima. Jedna od Viktorijinih anđelica s najdužim stazom odabrala je izazovnu haljinu Ronald van der Kemp koju su krasili detalji u zlatnoj boji koje je upotpunila sandalama Gianvito Rossi.

Adriana Lima attends the Victoria's Secret Fashion Show AFTER Party at Le Grand Palais , Paris, France, 30/11/2016//LICHTFELD_EREZ01573/Credit:Erez Lichtfeld/SIPA/1612011605, Image: 307205466, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Sipa Press
Profimedia, TEMP Sipa Press

Linker
15. travanj 2024 14:13