Reuters
NAJBOLJE KOMBINACIJE

Modni pregled - najboljih 7 ovaj tjedan

S ozirom na to da nas još nešto više od mjesec dana dijeli od kraja godine, polako se zahuktavaju dodjele razno raznih nagrada. Osim toga ova je jesen stvarno bogata premijerama filmova i serijala pa svečanih događanja ne manjka. Naravno, uz svečanosti idu i glamurozni stylinzi, a mi smo odabrali najboljih sedam ovog tjedna.

Selena Gomez

Osoba o kojoj se ovog tjedna najviše pričalo bila je 24-godišnja pjevačica Selena Gomez koja je na dodjeli American Music Awards osvojila nagradu za omiljenu pop/rock pjevačicu. Ipak, mnogo važniji od nagrade bio je njezin emotivan govor što je bilo prvi put da se glazbenica obratila javnosti nakon što je krajem kolovoza otkazala turneju i potpuno se povukla iz javnog života. Ipak, osim njene zahvale koja je dirnula mnoge, svi su pričali i o njezinom jednostavnom stylingu - crvena haljina princeza kroja kuće Prada idealno joj je pristajala.

Singer Selena Gomez arrives at the 2016 American Music Awards in Los Angeles, California, U.S., November 20, 2016. REUTERS/Danny Moloshok
REUTERS

Lily Donaldson

Crvenu za crveni tepih odabrala je i britanska manekenka Lily Donalson za Gabrielle's Angel Foundation Ball u New Yorku i još jednom pokazala zašto će već sedmi put nositi reviju Victoria's Secret showa. Lepršavu kreaciju s visokim prorezom kombinirala je sa zlatnim sandalama Giuseppe Zanotti.

2016 Angel Ball New York
<P>
Pictured: Lilly Donaldson
<B>Ref: SPL1398204  221116  </B><BR/>
Picture by: Nancy Rivera / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Nancy Rivera / Splash News

Penelope Cruz

Španjolska glumica Penelope Cruz doslovno je zablistala na premijeri filma La Reina de Espana u Madridu. Kao da nije dovoljno što je haljina srebrne boje, metalik kreaciju krasile su i brojne resice. Radi se o modelu kuće Atelier Versace koji je glumica "začinila" elegantnim nakitom, a crveni ruž idealno se uklopio u "blještavi" look.

Penelope Cruz attends the premiere of her lastest film
Profimedia, Teresa

Lady Gaga

Iako se ranijih godina voljela odjevati u kombinacije kojima bi prvenstveno šokirala, Lady Gaga u posljednjih nekoliko mjeseci bira elegantne modele koje uvijek kombinira sa šeširom širokog oboda. Za dodjelu American Music Awards odabrala je bijelo odijelo Brandona Maxwella, jednog od njezinih omiljenih dizajnera.

Musician Lady Gaga arrives at the 2016 American Music Awards in Los Angeles, California, U.S., November 20, 2016. REUTERS/Danny Moloshok
REUTERS

Marion Cotillard

Francuska glumica trenutačno promovira svoj novi film "Allied" u kojem glumi uz američku zvijezdu Brada Pitta, a na tom putovanju, koje joj ne pada teško unatoč trudnoći, samo skuplja pohvale na svoj odličan styling. Za londonsku premijeru Marion Cotillard prepustila se rukama britanske dizajnerice Stelle McCartney i odjenula crnu haljinu s efektom plašta koju je kombinirala s naušnicama Chopard.

Actress Marion Cotillard poses at the premiere of the film
REUTERS

Janelle Monáe

Američka glazbenica Janelle Monáe nesumnjivo je nosila najodvažniju modnu kombinaciju ovog tjedna. Crno-bijele pruge na haljini savršeno su se uklopile u crno-bijele pruge na kaputu, a sve su to komadi kuće Marc Jacobs koje je "začinila" srebrnim detaljima. Detalji na sandalama, choker ogrlica i srebrna torbica Anyje Hindmarch bili su ključni modni dodaci koji su njezin styling učinile još odvažnijim.

Musician Janelle Monae arrives at the 2016 American Music Awards in Los Angeles, California, U.S., November 20, 2016. REUTERS/Danny Moloshok
REUTERS

Kate Beckinsale

Engleska glumica i model Kate Beckinsale igrala je na sigurno s crnom, uskom haljinom kuće Elie Saab na promociji svojeg novog filma "Underworld: Blood Wars" u Berlinu. Sitni detalji podigli su klasičnu kreaciju, a najbolji dio kombinacije bile su šarene cipele Christian Louboutin.

**NO Germany, Switzerland, Austria** Berlin, Germany - Kate Beckinsale attends a photocall for
Profimedia, AKM-GSI

Linker
18. travanj 2024 08:15