Ouzounova/Splash News
SPAJANJE TRENDOVA

Modni recept omiljene Carrie: Tri komada s kojima ne možete pogriješiti

Američka glumica najpoznatija po ulozi Carrie Bradshaw u hit serijalu 'Seks i grad' ponovno je osvojila modnom kombinacijom u kojoj je spojila više ovosezonskih trendova.

Oversized sako, šljokičasta crna haljina s kontrastnim ovratnikom i mrežaste čarape bile su dobitna kombinacija Sarah Jessice Parker čiji su modni odabir, haljinu kuće Dolce&Gabbana, za nedavnu dodjelu Zlatnih globusa mnogi proglasili jednim od lošijih. Ipak, 52-godišnja glumica vratila se sa stilom: u šljokičastoj kombinaciji u kojoj je ključni komad bio modni dodatak iz njezine kolekcije. Crnu haljinu s bijelim ovratnikom brenda Ashish uskladila je sa šljokičastim salonkama iz svoje kolekcije te tamnoplavom torbicom manu Atelier.

Ouzounova/Splash News

Osim vlastite kolekcije cipela koje obožava jednako kao i njezin kultni lik Carrie Bradshaw, slavna glumica lansirala je i kolekciju torbica te malih crnih haljina koje su joj česti odabir, osobito za svečanije prilike. Iako se voli poigravati različitim odjevnim predmetima, krojevima i materijalima, Sarah Jessica Parker često se vrati onim provjerenim modnim receptima s kojima ne može pogriješiti. Mala crna haljina, sako i salonke trio su na koji se uvijek može računati - i ona to dobro zna.

Ouzounova/Splash News

Linker
18. travanj 2024 23:08