SAG Awards

Modni trijumfi na crvenom tepihu: Lady Gaga oduševila u bijelom, a Cate Blanchett u crnoj haljini

Nagrada udruženja glumaca, poznata i kao SAG Awards, održana je sinoć, a glamuroznih izdanja na crvenom tepihu ni ovoga puta nije nedostajalo.

Najviše pozornosti na jučerašnjoj dodjeli nagrada SAG Awards privukle su poznate dame koje su mogle pokazati svu svoju stilsku raskoš u punom sjaju - bez zaštitnih maski.

Modno je sinoć trijumfirala glazbenica Lady Gaga u bijeloj uskoj haljini sa srebrnim detaljima na dekolteu s potpisom modne kuće Giorgio Armani. Uz nju je uskladila i make-up koji je u fokusu imao crni tuš i bijelo sjenilo, a na vratu joj je sjajila dijamantna ogrlica.

image

Lady Gaga

JAY L CLENDENIN/LOS ANGELES TIMES/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Glumicu Cate Blanchett ne zovu bez razloga kraljicom crvenog tepiha jer rijetko kada pogriješi s izborom outfita. Malo tko je mogao ostati ravnodušan na crnu Armani Privé haljinu s dubokim dekolteom, ali ono što je bilo još zanimljivije na njoj su detalji u obliku lažnih crnih kristala. Nakit u istom tonu odlično je zaokružio njezin look.

image

Cate Blanchett

DAVID FISHER FOR SAG AWARDS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Glamur kakav se rijetko viđa: Cate Blanchett i Penelope Cruz osvojile su crveni tepih genijalnim izdanjima

Predivnu Versace haljinu, koja malo podsjeća na one iz zlatnog doba Hollywooda, nosila je glumica Alexandra Daddario koja ju je kombinirala sa sjajnim cipelama i statement naušnicama. Njezin make-up je također bio odvažan, s naglaskom na usnama boje vina.

image

Alexandra Daddario

CRASH/IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Glumice Salma Hayek, Kerry Washington, Nicole Kidman i Naomi Watts nisu bile ništa manje elegantne - Salma se odlučila za upečatljivu ružičastu toaletu, Naomi za vrlo sjajnu haljinu, Nicole je ostala vjerna crnoj boji, a Kerry je nosila raskošnu žutu haljinu s velikim šlepom.

image

Nicole Kidman

FRAZER HARRISON/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
image

Salma Hayek

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Naomi Watts

CRASH/IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Kerry Washington

CRASH/IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Osim haljinama, poznate dame oduševile su nas i odijelima. Glumice Elle Fanning i Jessica Chastain pokazale su da glamura ima i u hlačama i sakoima. Elle je tako isfurala Gucci komplet s crnim hlačama te prslukom i bluzom u krem boji, dok je Jessica nosila Dior odijelo od sjajnog materijala.

image

Jessica Chastain

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Elle Fanning

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
18. travanj 2024 13:32