Jednostavno zna

Najavila najveći trend za proljeće: Kraljica Letizia u haljini high street brenda koji je dostupan i kod nas

Za protokolarni posjet sveučilišnoj bolnici u Madridu, lijepa supruga španjolskog kralja Felipea odjenula je midi haljinu s cvjetnim uzorkom koja je oduševila sve modne znalce. I što je najbolje od svega, riječ je o haljini high street brenda koja je dostupna svima.

Kako je španjolski kralj Felipe VI. odnedavno pozitivan na Covid-19, zbog čega je trenutačno u samoizolaciji u kraljevskoj palači Zarzuela, ovih dana sve službene obaveze obavlja kraljica Letizia. Tako je samo u pratnji osobnih čuvara sredinom tjedna posjetila sveučilišnu bolnicu Quiron Salud u Madridu u sklopu koje je otvoren centar za protonsku terapiju. Omiljenu kraljicu pred bolnicom je čekala vojska medija budući da je ovo njezin prvi javni izlazak otkako je objavljeno da je Felipe zaražen koronom, a lijepa 49-godišnjakinja i ovaj je zadatak obavila na nivou.

Stigla je odlično raspoložena, a kako prenosi španjolski Hola, majka dviju tinejdžerica bila je slika i prilika elegancije. Iako španjolski mediji ne propuštaju pohvaliti svoju kraljicu kad god to mogu, i ovoga se puta moramo složiti s njima.

image

Kraljica Letizia voli i high street brendove, ne samo luksuzne.

ANTONIO GUTIéRREZ/CONTACTOPHOTO/PROFIMEDIA

Ženstvena crno-smeđa midi haljina posuta sitnim cvjetićima, koja uz šišmiš rukave ima i bogati ovratnik, već je najavljena kao ultimativni komad za proljetne dane.

Riječ je o haljini njoj omiljenog španjolskog high street brenda Massimo Dutti, a ovaj je model iz 2020. – što je još jedan pokazatelj zašto ova dama s kraljevskih dvora s modnim odabirima nikada ne griješi.

Čitajte i: Kraljica Letizia voli i ‘second hand‘ odjeću: Haljinu u divnim bojama posudila je iz svekrvinog ormara

Osim što je prepoznala da su haljine s dezenom cvjetova i dalje veliki trend, čak dapače, ovoga ćemo ih proljeća nositi više neko ikada prije, svojim je odabirom nanovo poručila da nema problema sa "starim" komadima.

image

Kraljica Letizia u haljini njezine svekrve.

SHUTTERSTOCK

Podsjetimo, Letizia je u siječnju za prijem akreditiranog diplomatskog zbora u Kraljevskoj palači u Madridu odjenula 45 godina staru suknju i bluzu. Raskošna Valentino kreacija pripada njezinoj svekrvi, Felipeovoj majci i supruzi bivšeg španjolskog kralja Juana Carlosa koja ju je nosila tijekom posjeta Njemačkoj 1977.

I ta je kreacija imala detalje s cvijećem, koji su, ako je suditi po galeriji Letizijinih izdanja, njezin modni fetiš.

Španjolski mediji naglašavaju da je kraljica prilikom posjete bolnici pogodila i s odabirom detalja. Uz ubojite štikle od antilope, imala je decentan nakit, a dakako nije zaboravila staviti ni masku. Po odlasku iz bolnice kraljica Letizia okupljenim je medijima poručila je da se njezin suprug dobro nosi s koronom te da će se vrlo skoro vratiti svojim dužnostima.

Linker
14. travanj 2024 10:55