Može i bez nakita!

Ne može jednostavnije: Popularna glazbenica pronašla idealnu zamjenu za omiljeni modni dodatak!

Između proba za svoju turneju Future Nostalgia Dua Lipa snimila je nekoliko fotografija u odijelu ukrašenom blještavim staklenim visuljcima iz Jacquemusove kolekcije za proljeće/ljeto 2022. koje je britanski Vogue proglasio novim hit komadom za svečane prigode.

Da urednici modne biblije obožavaju stil Due Lipe nije ništa novo. Atraktivna glazbenica kosovskog porijekla već je više puta krasila naslovnicu Vogua koji za nju opet ima samo riječi hvale.

Ovoga puta na koljena ih je bacilo njezino odijelo posuto ukrasima od stakla u kojem planira nastupiti na svojoj turneji Future Nostalgia.

image

Vizija odijela Dua Lipe.

AVALON/PROFIMEDIA

"Svi znamo da je dobro odijelo statment komad koji se može nositi u svim prigodama. No, zacijelo nikada o njemu niste razmišljali kao o blještavoj kreaciji, zar ne? Pogrešno! Kao što je Dua Lipa dokazala ovaj tjedan, odijelo može biti itekako glamurozno - sve dok je prekriveno sjajnim kamenjem kao ovo njezino. Glazbena zvijezda nam je servirala njezinu viziju odijela i to nas je natjeralo da potpuno preispitamo svoj pristup prema ovom inače jednostavnom komadu", piše Vogue, uz fotografiju Due Lipe snimljene tijekom njezine turneje.

image

Dua Lipa i Simon Porte Jacquemus.

AVALON/PROFIMEDIA

Čitajte i: Jedan od najvećih glumaca svih vremena okušao se kao model i opet sve oborio s nogu!

Autor teksta naglašava da je riječ o kreaciji iz Jacquemusove kolekcije za proljeće/ljeto 2022., a glavni dizajner Simon Porte Jacquemus kreirao ju je specijalno za Lipinu turneju koja je u tijeku. Iako mlada pjevačica na fotografiji uz odijelo nosi goleme naušnice, Voguova je preporuka da ga se kombinira samo sa štiklama i seksi rubljem.

image

Na nedavnoj dodjeli Grammyja Dua Lipa je ponovno dokazala da ima osebujan stil.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Naravno da svi obožavamo nakit. Ali uz ovakvo odijelo ne trebate ništa. Ovo je sigurno jedan od najboljih komada za lude ljetne provode koji smo pronašli ove godine", zaključuju u Vogue.

Linker
24. travanj 2024 22:24