Marina Matić i sin Vid
 Davor Matota
biste li ih nosili?

Ne zna to svatko ovako: Poznata mama na špici je bila zapažena zbog vrištećih gležnjača

Jedna od najbolje odjevenih Zagrepčanki na glavnoj gradskoj šetnici nikada nas ne razočara svojim stajlingom. U zimskom outfitu prošetala je sa sinom Vidom i s osmijehom pozirala našem fotografu.

Dizajnerica i vlasnica brenda Larie, Marina Matić (32) prošle je godine početkom desetog mjeseca rodila sina Vida. Dobila ga je sa suprugom, poduzetnikom Krešom Matićem, a iako su često zajedno viđeni u šetnji centrom Zagreba, ovoga puta dizajnerica je sa sinom sama krenula u đir po gradu. Rijetko je možemo vidjeti nesređenu, Marina u rukavu uvijek ima dobitnu modnu kombinaciju, pa je i sada u zimskom izdanju zapela za oko brojnim prolaznicima.

Kaputi od krzna, umjetnog ili pravog hit su svake hladne sezone, a na špici možemo vidjeti brojne Hrvatice u ovakvim modelima - jednobojnima ili onima koji spajaju nekoliko tonova. Nose se uz mini suknje ili haljine ispod kojih se naziru najlonke, često s trendi uzorcima poput točkica, ali i uz trenutno popularne kožne hlače ili traperice. Marina u svom ormaru ima neutralni model u sivoj boji kojega je nosila uz isprani jeans. Svoj outfit dizajnerica uvijek podigne otkačenim modnim dodacima, a ovoga puta to su bile sock gležnjače na petu tirkizno plave boje. Ove godine trendseterice se lome između kaubojskih i glomaznih gležnjača, a kao odmak od većine, uski modeli koji izgledom podsjećaju na čarapu odlično pristaju uz hlače širih nogavica. Često svoj stajling Marina podigne i s dizajnerskim komadima, kao što je vrećasta torba crne boje francuske modne kuće Saint Laurent.

Spica / Zagreb 14.12.2019. / foto: Davor Matota / Marina Matic i sin Vid
Davor Matota
Marina Matić

Spica / Zagreb 14.12.2019. / foto: Davor Matota / Marina Matic i sin Vid
Davor Matota
Marina Matić i sin Vid

Linker
18. travanj 2024 02:38