Ana i Lucija Zaninović
 Davor Matota
poznate sportašice

Nerazdvojne sestre Zaninović dijele i modni ukus, a za oko nam je zapela i hit torba domaće dizajnerice

Proslavljene sportašice, blizanke Lucija Zaninović Kuzmanić i Ana Zaninović Đapić sredinu ljetne sezone provode na Hvaru Nerazdvojne sestre na otok su došle bez pratnje svojih supruga kako bi sredile obveze oko apartmana koji su renovirale, a pronašle su vremena i za guštanje na plaži.

Tekvandoašice Lucija i Ana Zaninović (32) spremno su pozirale pred objektivom našeg fotografa koji ih je uhvatio na otoku Hvaru gdje dolaze svakog ljeta.

"Veže nas rodbina jer smo rodom s Hvara, tako da većinom ljetujemo ovdje. Sada smo došle privatno, ali i poslovno jer tu imamo dva apartmana. Otac nam je ostavio kuću u centru koja je kulturna baština i koju smo zatim preuredile. Inače, ljetujemo i na Braču", otkrila nam je Lucija, koja je sina Ervina rodila u studenom 2017. godine, a njezina sestra na svijet je donijela sina Tomu samo mjesec dana nakon nje.

Sestre su nerazdvojne pa su se zajedno uputile i na plažu. Kako kažu, odlazak na more se uvelike promijenio otkako su upoznale čari majčinstva. "Dok smo bile mlađe više smo se sunčale i "pržile" na suncu, sada ipak to izbjegavamo, većinom zbog djece. Mažemo se zaštitnim faktorom i pazimo u koje sate odlazimo na plažu", kazala nam je Lucija i nadodala da sa sunčanjem nikada nisu pretjeravale.

Hvar 08.08.2019. / foto: Davor Matota / Ana Zaninovic i Lucija Zaninovic (u bijelom)
Davor Matota
Ana i Lucija Zaninović

Hvar 08.08.2019. / foto: Davor Matota / Ana Zaninovic i Lucija Zaninovic (u bijelom)
Davor Matota
Ana i Lucija Zaninović

Zaštitni faktor i labelo uvijek joj se nalazi u torbi, pa ih je spakirala i sada i nosila u trendi modelu PVC prozirne torbe hrvatske dizajnerice A'Marie. "Lakše je s ovim torbama - vidim što je unutra pa lakše nalazim stvari", našalila se. Sada su se na kupanje uputile same, no kada su djeca uz njih, stvari je puno više, od kupaćih kostima do kantica i dječjih potrepština.

Sestre su se modno uskladile pa su nosile jednake slamnate šešire kao modni dodatak i zaštitu od sunca. Boje su također uskladile pa je Ana nosila udobnu mini suknju, a Lucija kratke hlačice visokog struka s remenom. Ljetni topovi koje su kombinirale su u trendi neutralnim bijelim i smeđim tonovima koji su najbolji izbor za ljetne vrućine.

Hvar 08.08.2019. / foto: Davor Matota / Ana Zaninovic
Davor Matota
Ana Zaninović

Hvar 08.08.2019. / foto: Davor Matota / Lucija Zaninovic
Davor Matota
Lucija Zaninović

Linker
17. travanj 2024 15:50