Getty Images
godine se na njoj ne vide

Nikad ženstvenija kraljica Letizia nosi haljinu i cipele u koje će se zaljubiti sve romantičarke

Iako je krenula na vojnu paradu kojom je proslavljen španjolski Dan državnosti, kraljica je odjenula nikad ženstveniju haljinu. Od boje, detalja i kroja, ova kreacija rađena je za modne romantičarke.

Uvijek profinjena i elegantna, španjolska kraljica Letizia Ortiz (47) izgledala je poput djevojčice u ružičastoj haljini s romantičnim detaljima. Za proslavu Dana državnosti nosila je haljinu nježne ružičaste boje do gležnja s ukrasnim aplikacijama leptira na prozirnim rukavima, suptilnim volanima koji se protežu cijelom haljinom te s kragnom niz koju se spuštaju dugmići i uskim remenom koji je dodatno naglasio njezin uski struk.

Kroj haljine idealan je za svečanosti poput odlaska na vjenčanje ili krštenje, a najviše će se svidjeti onima koji njeguju ženstveni i romantični look, poput španjolske kraljice. Njezin model potpisuje španjolski dizajner Felipe Varela, a kombinirala ju je uz mules cipele na taknu petu. Cipele u bež boji s PVC detaljem dio su kolekcije Stevea Maddena.

Kraljica je ostala u baby ružičastoj temi pa je tako uskladila i naušnice u srebrnoj i ružičastoj boji. Kosu je skupila u urednu punđu i tako naglasila naušnice u obliku kamena.

MADRID, SPAIN - OCTOBER 12: Queen Letizia of Spain attends a reception at the Royal Palace during the National Day on October 12, 2019 in Madrid, Spain. (Photo by Pablo Cuadra/Getty Images)
Getty Images

MADRID, SPAIN - OCTOBER 12: (L-R) Queen Letizia of Spain and Susanna Griso attends a reception at the Royal Palace during the National Day on October 12, 2019 in Madrid, Spain. (Photo by Pablo Cuadra/Getty Images)
Getty Images

Linker
14. travanj 2024 17:48