Getty Images for Nordstrom
Hit jeseni

Nitko ne nosi trudničke outfite kao ona: Glumica ne odustaje od trendi komada

Američka glumica i poduzetnica trudna je s trećim djetetom, a njezine trudničke outfite žele kopirati trudnice diljem svijeta, ali i one koje nisu u blaženom stanju!

Jessica Alba (36) u slatkom je iščekivanju novog člana obitelji, a dok joj trbuščić raste glumica ne odustaje od uskih haljina i sandali s platformom. Iza nje su već dvije trudnoće - prije devet godina sa suprugom Cashom Warrenom dobila je kći Honor, dok je prije 6 godina stigla djevojčica Haven - a u drugom stanju ne odustaje od trendi modnih kombinacija. Na otkrivanju suradnje njezine kompanije "Honest" i američke robne kuće Nordstrom pojavila se u midi haljini pripijenog kroja, no glavna zvijezda outfita, uz lakirane sandale s platformom, bio je baršunasti kimono.

LOS ANGELES, CA - NOVEMBER 18:  Jessica Alba celebrates The Honest Co. at Nordstrom Century City on November 18, 2017 in Los Angeles, California.  (Photo by Donato Sardella/Getty Images for Nordstrom)
Getty Images for Nordstrom

Hit komad ukrašen cvjetnim printom jedan je od aduta iz ormara svih trendseterica koje ga furaju umjesto kardigana ili sakoa. U ponudi high street dućana mogu se naći oni koji sežu gotovo do gležnja, poput onog kakvog je nosila holivudska glumica, ali i nešto kraći modeli ukrašeni cvjetovima trešnje, božura, ruže... Zgodan detalj na baršunastim komadima su i remeni od tkanine te svilene resice. U nastavku pogledajte 3 komada u kojima ćete privući pažnju i pokazati kako znate što je 'in' ove jeseni.

mango.com
Mango (799,90 kn)

zara.com
Zara (549,90 kn)

massimodutti.com
Massimo Dutti (1195 kn)

Linker
20. travanj 2024 03:33