Instagram Nives Ivanišević
Spremna za sve prilike

Nives Ivanišević pohvalila se novim cipelama, a i haljina joj je mrak!

Nives Ivanišević (37), uzela je slobodnu večer od majčinstva i uživala na Sea Star Festivalu u Umagu, a ranije tog dana pokazala je i nekoliko novih modnih komada koji joj savršeno pristaju!

Nives Ivanišević, voditeljica, supruga bivšeg tenisača Gorana Ivaniševića (47), s nestrpljenjem je dočekala ovaj vikend. Koliko je ushićena moglo se naslutiti već vrckavim poziranjem za fotografiju koja otkriva da je sretna zbog toplijih dana koji su se napokon osmjehnuli, pa može nabaciti laganu bijelu haljinu. Kombinirala ju je uz svjetlucave, ružičaste, prave disco čizmice na visoku i tanku potpeticu koje su itekako zapinjale za oko.

U noći s petka na subotu je pak otkrila da ovaj vikend provodi u Umagu, gdje se održava Sea Star Festival na kojem je partijala do dugo u noć. Sinčić je ostao u sigurnim rukama, a je li s njom bio suprug Goran, nije otkrila.

Nives i Goran sinčića Olivera su na svijet dočekali u rujnu prošle godine, ni deset mjeseci nakon što su tajno vjenčali u Zagrebu.

Goran Ivanisevic i Nives Canovic Ivanisevic - prvi izlazak s bebom / Europski trg / Zagreb 15.09.2018. / foto: Maja Jurovic / Goran Ivanisevic i supruga Nives Ivanisevic ex Canovic i sin Oliver
Maja Jurović
Prvi izlazak s bebom u rujnu ove godine

Inače, u petak su na glavoj pozornici razvikanog festivala u Umagu nastupili veliki elektronski izvođači - Nina Kraviz, Sven Vath, IAMDDB, Ilario Alicante i regionalne zvijezde Vojko V, Fox i High5. Druga pozornica bila je rezervirana za Krankšvester, Hazze, Buntai i Smoke Mardeljana uz Tikach (In da klub), Yung Ile Sosa & Hourglass (Trepaj il krepaj) i Young Leø (In da klub), a na trećoj, Electric Waves, žarili su i palili System Divine, Ana Antonova, Life4Funk i Dino Jukić. Četvrtom pozornicom vladali su Indy i Mr. Fanatik, Silent Octopusom Kiki B., Sin i Young Leo, a Exotic Lagunom Tito, Jovan M, DJ Sesha i Choma.

Linker
17. travanj 2024 22:19