Getty Images
NA PREMIJERI FILMA

Nježno žuta haljina i najpoželjnija torbica dobitna su kombinacija Sienne Miller

Nježno žuta kreacija francuskog brenda bio je idealan modni odabir za britansku glumicu Siennu Miller u kojoj je zablistala na premijeri novog filma "The Lost City of Z".

- Istovremeno je glamurozan i boho - opisala je ukratko svoj posljednji styling u kojem je zablistala na crvenom tepihu. Romantična kreacija s volanima iz proljetne kolekcije kuće Chloe stajala joj je kao salivena, a britanska glumica uskladila ju je s metalik sandalama i jednom od trenutačno najpoželjnijih torbica istog brenda. Jedini modni dodatak bila joj je Chloe Nile, torbica u obliku polumjeseca, koja je u kratko vrijeme osvojila trendseterice.

HOLLYWOOD, CA - APRIL 05:  Actor Sienna Miller attends the premiere of Amazon Studios' 'The Lost City Of Z' at ArcLight Hollywood on April 5, 2017 in Hollywood, California.  (Photo by Rich Fury/Getty Images)
Getty Images

HOLLYWOOD, CA - APRIL 05:  Actor Sienna Miller, handbag detail, attends the premiere of Amazon Studios'
Getty Images

Britanska glumica obožava francuski brend i već je više puta nosila ženstvene kreacije nastale pod vodstvom kreativne direktorice Clare Waight Keller koja je nedavno otkrila da odlazi u drugu luksuznu kuću - Givenchy. Unatoč tome, još ćemo neko vrijeme uživati u njezinim komadima koje je kreirala za kuću Chloe.

Linker
12. travanj 2024 01:36