Instagram
Puma i Kylie

Nova kampanja Kylie Jenner kao inspiracija za vježbanje

Iako je njihova suradnja imala težak početak, reality zvijezda Kylie Jenner i njemački brend Puma snimili su novu kampanju za sportsku liniju odjeće koja je odlična inspiracija za povratak vježbanju.

Vijesti o tome da će 19-godišnjakinja postati ambasadorica sportskog brenda, objavljene još početkom prošle godine, nisu oduševile njezinog šogora Kanyea Westa koji ima vlastitu liniju Yeezy. Iako je prijetio da se ta suradnja nikada neće dogoditi, Kylie je naposljetku potpisala ugovor i sada ponosno pozira utegnuta u sportske komade.

Zvijezda reality showa "Keeping Up With the Kardashians" podijelila je neke od fotografija na svojem Instagram profilu i tako predstavila novu liniju brenda Puma inspiriranu baletom u kojoj su i njihove Fierce Strap Swan tenisice.

Prošla je godina bila vrlo uspješna za članicu klana Kardashian-Jenner: stvorila je beauty carstvo zahvaljujući Kylie Cosmetics kolekcijama, lansirala je modne kolekcije sa sestrom Kendall Jenner te postala zaštitno lice njemačkog brenda zahvaljujući čemu je postala jedna od najbogatijih ljudi mlađih od trideset godina.

Linker
13. travanj 2024 22:37