Stilske priče

Nova saborska ležernost: Sandra Benčić na posao došla u starkama, Urška Raukar u udobnim natikačama

Dok neke domaće političarke paze na svaki detalj u svojim outfitima, druge ne pridaju toliku važnost odjeći i obući, već se oslanjaju prvenstveno na udobnost poput dvije članice platforme Možemo!.

Visoke temperature odlične su kada na sebi imamo samo badić, no nipošto nam na njima nije ugodno kada putujemo na posao. Sličnog su mišljenja i saborske zastupnice Sandra Benčić i Urša Raukar-Gamulin koje su na posao u Sabor došle u vrlo ležernim outfitima.

Čitajte i: Katarina Peović kratkom haljinom digla prašinu! Pitali smo stručnjake kako se primjereno odjenuti za sabor

image
Sandra Benčić za ljetni dan u Saboru isfurala je uvijek popularne "Starke".
GORAN MEHKEK/CROPIX

Sandra Benčić, najistaknutija članica platforme Možemo! i zastupnica Zeleno-lijeve koalicije, voli "reciklirati" svoje outfite pa je tako već nekoliko puta odjenula istu haljinu s neobičnim detaljima. Usku plavu haljinu do koljena s aplikacijama spojila je s vječnim klasikom među tenisicama - popularnim "Starkama".

Sandra najviše od svega voli udobnost, što redovito pokazuje kroz svoje modne kombinacije te ne dopušta da je veća pažnja na onome što nosi nego na njezinom radu.

Podsjećamo, nosila ju je na jednoj sjednici na kojoj je bila prisutna i Katarina Peović. Nju su mnogi kritizirali zbog izbora odjeće - uskom crnom haljinom do pola bedra prekršila je poslovni dress code kakav se očekuje od političara i političarki.

image
Katarina Peović prekršila je poslovni dress code.
GORAN MEHKEK/CROPIX

Čitajte i: Tko bi mogao oteti ‘krunu‘ Sabini Glasovac? Saborska modna kraljica dobila pravu konkurenciju

S druge strane, Urša Raukar-Gamulin, također članica Možemo!, osjetila je potrebu za još ležernijim izdanjem. Široku haljinu vesele žute boje spojila je s tamnoplavom vestom i udobnim kožnatim natikačama.

image
Urša Raukar-Gamulin također je bila u opuštenom tonu.
GORAN MEHKEK/CROPIX

Opuštene kombinacije sve češće možemo vidjeti u Saboru i to iz gore spomenutog razloga - mnoge političarke ne žele da je njihov izbor odjeće jedino što vidimo na njima, već da se koncentriramo na ono što imaju za reći.

Linker
25. ožujak 2024 12:44