Mateja Vrčković
Odvažna i u trendu

Odmak od crne: Đurđa Tedeschi osvježila stajling neočekivanom bojom i pomalo zaboravljenim modnim detaljem

Iako je najčešće vidimo u crnim kombinacijama, Đurđa Tedeschi se za posebnu prigodu odlučila odmaknuti od potpuno monokromatskog looka i osvježiti ga bijelom bojom i jednim pomalo zaboravljenim, ali elegantnim detaljem.

Kulturno - modni događaj sezone u Hrvatskom narodnom kazalištu, odnosno ekskluzivan VIP shopping povodom nove Giambattista Valli x H&M kolekcije nije mogla propustiti ni Đurđa Tedeschi, bivša sutkinja i majka poduzetnika Emila Tedeschija. Đurđa ne skriva da je velika ljubiteljica mode pa je u javnosti često možemo vidjeti u trendi outfitima i to najčešće u njezinoj omiljenoj boji, crnoj. No, posebne prigode zahtijevaju poseban stajling pa se Đurđa odlučila odmaknuti od monokromatskog looka i začiniti ga bijelom bojom koju na njoj rijetko vidimo.

Mateja Vrčković

Tako je crni sako s puf rukavima isfurala uz komad koji ne odlazi s modnog trona - plisiranu suknju u bijeloj boji s crnim rubom koji je davao zanimljiv kontrast, a balans je postigla uz bijele okrugle naušnice koje je već nosila u nekoliko navrata. Uz omiljene crne gležnjače, nosila je i crnu torbu, kao i neizostavan modni dodatak, beretku.

Ovu modnu priču zaokružila je pomalo zaboravljenim, ali vrlo elegantnim detaljem kojeg bismo definitivno trebali vratiti u opticaj - crnim, mrežastim rukavicama. Uz sjajnu, ravnu kosu i tamni ruž, koji je gotovo postao njezin zaštitni znak, cjelokupni stajling odlično se uklopio uz elegantnu, starinsku atmosferu Hrvatskog narodnog kazališta.

Linker
18. travanj 2024 07:40