Berislava Picek / Hanza Media
krademo ovaj outfit

Odvažna kombinacija Franke Batelić: Efektna bluza uz koju treba pripaziti na izbor donjeg rublja

Bilo da je riječ o street style ili elegantnim kombinacijama, domaća pjevačica se ističe svojim mladenačkim i zanimljivim stilom. U gostovanju u TV emisiji svoj stajling upotpunila je efektnom bluzom koju se ne bi odvažio odjenuti svatko.

Ove sezone bluze rađene od prozirnog materijala mikro su trend koji je preplavio dizajnersku i high street ponudu. Na prvi pogled izgledaju upečatljivo i elegantno i statement su dodatak stajlingu, no uz određenu dozu seksipila, ponajviše zbog prozirnosti materijala koji će otkriti što se nalazi ispod nje.

Pjevačica Franka Batelić u više je navrata pokazala da prati aktualne modne trendove, pa je tako za gostovanje u emisiji Dalibora Petka odabrala bluzu od organze s velikom ukrasnom mašnom - komad koji je osvojio trendseterice još u proljetnoj sezoni. Kombinacija s basic komadima poput crnih traperica mom kroja i minimalističkih crnih sandala dobila je novo trendi lice uz košulju žute boje ispod koje se nazirao crni grudnjak.

S ovakvim komadima lako je postići drugačiji i poseban look, a osobito će dobro izgledati u ljetnim modnim kombinacijama. Pripazite na izbor donjeg rublja s obzirom na to da će se ispod ove bluze on vidjeti. Decentna čipka ili crni top koji skriva grudnjak zato će dobro funkcionirati u ovakvim varijantama.

Fluorescentne nijanse poput žute koju je nosila Franka odličan su izbor, a dostupne su i one u jarko ružičastim bojama ili one u elegantnijima poput crne. Franka nam je poslužila kao modna inspiracija, a njezin stajling nije teško 'skinuti' - ovakve bluze najbolje će izgledati u kombinaciji s traperom, a u ponudi trgovina smo pronašli nekoliko modela bluza od organdija.

Promo
Nasty Gal, €18.20

Promo
Zara, 229,90 kn

Promo
Zara, 299,90 kn

Promo
Asos, £24.22

Promo
Asos, £29.65

Promo
Mugler, €452

Promo
Prada, €690

Linker
19. travanj 2024 05:54