Maja Jurović
Biste li vi?

Olja Vori na špici opet osvaja odličnim stajlingom: Čizme 'vrišteće' boje malo tko bi se usudio nositi

Svaki put kada prošeta centrom Zagreba, za Oljom Vori okreću se glave i to ponajviše zbog njezinih trendi kombinacija. Uz minimalno truda postiže maksimalno cool efekt i ne boji se jakih boja, što je dokazala najnovijim stajlingom.

Nakon što je nedavno osvojila zagrebačku špicu odličnim zimskim stajlingom, a posebice visokim kožnim čizmama, supruga rukometaša Igora Vorija, Olja, ponovno je privlačila poglede u crno-crvenoj kombinaciji. I ovoga puta u fokusu su bile čizme, ali kričavo crvene boje i u kaubojskom stilu te su se savršeno uklopile u ostatak stajlinga.

Spica / Zagreb 04.01.2020. / foto: Maja Jurovic / Olja Vori
Maja Jurović

Poznata trendseterica nije odoljela simpatičnoj haljini na zvjezdice, a preko nje je ležerno prebacila toplu krznenu jaknu. Olja se u posljednje vrijeme ne odvaja od jednog povratničkog hit modnog dodatka - beretke - koju nosi u skoro svakoj prilici. Dok je prošlog puta isfurala crvenu, ovaj stajling upotpunila je crnom beretkom s dodatkom bisernih perlica.

Look je zaokružila jednostavnom kožnom Celine torbicom koja paše uz sve, okruglim sunčanim naočalama, kožnim rukavicama i neizostavnim crvenim ružem. Svaki od ovih komada izgleda odlično i u nekoj drugoj kombinaciji pa čak i čizme koje bi se dale nositi i na traperice, ali i na plisirane suknje.

Linker
15. travanj 2024 14:27