Maja Jurović
Pogađate koji?

Olja Vori na špicu donijela zaboravljeni komad: Odolijeva vremenu, ide na sve, ali ga zaista premalo nosimo

Poznata ljubiteljica mode voli prošetati centrom Zagreba i pokazati što nosi od najvrućijih trendova. Iako je posljednjih mjeseci nosila crvenu boju, sada se prebacila na neutralne nijanse i neke komade koji su se vratili na modnu scenu.

Olju Vori, suprugu rukometaša Igora Vorija, naši fotografi često uhvate na špici u dobrom raspoloženju, ali i zanimljivim stajlinzima. Do sada je centrom Zagreba prošetala u svemu čega se možete sjetiti, a od zimskih stajlinga najviše pamtimo njezine kaubojske čizme 'vrišteće' crvene boje koje ne bi svakome stajale.

No, Olja se u posljednje vrijeme najbolje osjeća u neutralnim bojama. Za posljednji đir po špici, odlučila je isfurati neutralni look, s naglaskom na pomalo zaboravljeni komad koji ne vidimo često kao dio stajlinga trendseterica. Riječ je o dugačkom prsluku boje karamele koji je Olja kombinirala na bijeli pulover s bisernim perlicama i za nekoliko nijansi svjetlije hlače visokog struka i širokih nogavica.

Spica / Zagreb 21.02.2020. / foto: Maja Jurovic / Olja Vori
Maja Jurović

Kako njezin stajling ne bi bio previše uobičajen, pulover je uskladila bijelim čizmama, na glavu stavila krznenu šiltericu, a u ruci je držala torbicu s kombinacijom kože i šarenog krzna koju je već jednom nosila i pokazala da se savršeno uklapa u njezin stil.

Prsluke su dizajneri ponovno vratili na modnu scenu, poput modne kuće Boss koja ih je na Tjednu mode u Milanu ove godine predstavila u varijanti s resicama kojima su ponovno ukrašene i torbe, jakne pa čak i čizme.

Da biste ih uklopili u look, ne morate čekati toplije dane jer ih možete isfurati već sad baš kao Olja - na pulover, bluzu ili košulju. Kako bi postigli "wow" efekt, uvijek pazite da boja prsluka kontrastira boji gornjeg dijela, ali ako vam ta pravila baš ništa ne znače, dobra ideja je i monokromatski stajling s kojim ne možete pogriješiti.

Model wears an outfit as part of the women ready-to-wear autumn winter 2020 2021, women fashion week, Milan, ITA, from the house of BOSS

//Z-PIXEL-FORMULA_C_122/2002232255/Credit:PIXELFORMULA/SIPA/2002232300, Image: 500551414, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: PIXELFORMULA / Sipa Press / Profimedia
PIXELFORMULA / Sipa Press / Profimedia

Linker
15. travanj 2024 18:24