Nikolina Pišek Ristović
 Promo
NA REVIJI

Outfit za privlačenje pogleda: Nikolina Ristović zna dobitnu kombinaciju

Jedna je od rijetkih koje se ne boje koketirati s odjevnim predmetima koje ne bi nosio baš svatko, ali ovog puta se u njezinom modnom odabiru najviše isticala neobična torbica, dok su svi ostali komadi u skladu s trendovima.

Iako je ne bi svatko nosio, sako-haljina već je nekoliko sezona pravi hit i voditeljica Nikolina Ristović to dobro zna. Ona je pronašla model koji joj se najviše svidio: mini verziju tog hibridnog odjevnog predmeta s kariranim uzorkom, koji je također već neko vrijeme neizbježan. I dok je haljina koja ima sve karakteristike sakoa i ove modne sezone na samom vrhu poželjnih komada, popularnost sock boots polako jenjava. Ipak, Nikolina je pronašla komad s otvorenim prstima, idealan model za prijelazno razdoblje koji će biti sve popularniji, sudeći prema kolekcijama dizajnera među kojima je i dizajnerica Victoria Beckham koja je svoj model nosila još kad su vani prevladavale temperature ispod ništice.

Promo
Nikolina Pišek Ristović

Nikolina je svoj outfit kojom se provlačila kombinacija crne i crvene začinila neobičnom torbicom koja je definitivno privlačila poglede - što zbog neobičnog motiva, što zbog boja.

Na pretposljednjoj večeri Bipa Fashion.hr-a svoje majstorsko umijeće predstavio je Ivica Skoko, prepoznatljiv po glamuroznim kreacijama koje vole i naše poznate dame. Iz prvog reda njegovu su novu kolekciju uz Nikolinu Pišek Ristović pratile i Iskra Jirsak, Olja Vori, Danijela Gračan, Marijana Mikulić i brojni drugi.

Linker
17. travanj 2024 10:16