Nikolina Pišek i na modne događaje nerijetko ide u 'ružnim tenisicama', udoban je to trend koji voditeljica obožava
 Ranko Šuvar / Hanza Media
Gotova Instagram pauza

Ovo od nje ne bismo očekivali! Nikolina Pišek ponavlja trend i artikl oko kojeg se lome koplja

Nije voditeljici Nikolini Pišek problem ponoviti prošlogodišnji model tenisica, dapače, obožava Stellu McCartney pa je fluorescentnoj varijanti 'ružnih tenisica' s potpisom britanske dizajnerice ostala vjerna i ove godine.

Voditeljica Nikolina Pišek uzela je krajem svibnja pauzu od Instagrama, kojem se vratila nakon skoro tri tjedna izbivanja. No, nije razočarala sve one koji su željno iščekivali nova modna izdanja ove slavne dame.

Pišek je s obitelji tijekom vikenda boravila u Splitu, presretna što je konačno na jadranskoj obali. Damskim izdanjem pozirala je i podsjetila pratitelje na Angelinu Jolie, a onda se pohvalila i sportskom varijantom u kojoj se modno poigrala i reciklirala tenisice koje obožava.

Obožavani model iz kojeg se Nikolina 'ne skida'

Naime, Nikolina je na splitskoj rivi pozirala u plavim tajicama i zelenoj 'hoodici', a razigranost boja dodatno je naglasila obuvši hit model tenisica s potpisom Stelle McCartney.

Promo Stella McCartney

Fluorescentne tenisice koštale su 1800 kuna, a koliko ih Pišek obožava govori i činjenica da u kolekciji posjeduje nekoliko modela slavne britanske dizajnerice i rado ih kombinira na sportske, ali i nešto glamuroznije varijante.

Obožavateljica je trenda 'ružnih tenisica' i to nimalo ne skriva, a upariti ih zna - bez greške, što ne čudi jer je poznato da je Nikolina zaista strastvena kada je moda u pitanju.

Čitajte i:

Nikolina Ristović opet nosi tenisice u koje se mora gledati, ali neće oduševiti svakog

Kriza je uzela danak! Nikolina Pišek rastura, a Ella si pomaže kako god može

Nikolina Pišek oglasila se o gorućoj temi: 'Jedina stvar koje se moramo bojati je strah sam'

Mnoge je šokirala: Tek se oporavila od upale pluća pa se sama dovela u novu opasnost

Primijetila ju je cijela špica: Neki ove čizme ne mogu smisliti, a Nikolina Ristović ih obožava

Linker
16. travanj 2024 11:51