Profimedia, INSTAR Images
sve je na mjestu

Ovog ljeta nitko nema ljepše neonske cipele od Natalije Dyer

Simpatična 22-godišnja glumica Natalia Dyer stajlingom je oduševila sve koji su se našli u njezinoj blizini dok je kročila New Yorkom.

Kratka suknjica koja dolazi ravno iz talijanske modne kuće Versace, karirana u boji ciklame, crnoj, neonski žutoj i bijeloj boji, na preklop i sa dva zlatna gumba sa strane, najljupkiji je komad stajlinga koji je za važan njujorški dan odjenula Natalia Dyer. Glumica iz serije "Stranger Things" u kojoj je utjelovila Nancy Wheeler, gostovala je naime na 'Build Series NYC', intervjuu koji ide uživo i tijekom kojeg fanovi imaju priliku sjediti na samo nekoliko metara od svojih omiljenih zvijezda.

, New York, NY - 20190715 - Celebrities Visit at Build Series

-PICTURED: Natalia Dyer
-, Image: 458959411, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Uz damsku suknjicu poprilično kratkog poruba, nosila je dolčevitu bez rukava, a oko vrata debelu zlatnu ogrlicu koja je dodatno brinula za otmjen izgled. No, pozornost su ipak najviše privlačile vrtoglave štikle, ne toliko zbog visine potpetice koliko zbog neonski žute boje zbog koje ničijem oku nisu promaknule. Salonke nose potpis brenda Le Silla, te su trenutačno na sniženju i online ih se može kupiti po cijeni od 494 eura.

Farfetch.com

I dok je spremno pozirala fotografima, a zaštitari imali pune ruke posla ne bi li je zaštitili od obožavatelja koji su se tiskali oko nje, glumica je uz širok osmijeh pokazala da ćemo za nju i u modnom smislu još čuti.

New York, NY  -
Profimedia, Backgrid USA

Linker
20. travanj 2024 08:30