Davor Matota
TREND REPORT

Pariški glamur na zagrebačkoj špici: Poznati isfurali trendi komade

Zagrebačka špica uvijek je dobro mjesto za traženje modne inspiracije: ovog puta uhvatili smo nekoliko poznatih Hrvatica koje furaju svoj, prepoznatljivi stil.

Cijela rapsodija stilova može se vidjeti na zagrebačkoj špici: od kombinacija kakve bi rado kopirali za poslovne prilike preko odvažnog spajanja naizgled nespojivih komada pa sve do ležernih lookova idealnih za cjelodnevni shopping ili šetnju gradom. Jedna od najupečatljivijih bila je Korana Gvozdić koja je centrom Zagreba prošetala u crveno-plavom outfitu. I dok tamnoplava često ide s vatrenom, svijetlu nijansu se rijetko može vidjeti u takvom spoju pa se bivša voditeljica itekako isticala u mnoštvu.

Spica Badnjak / Zagreb 24.12.2018. / foto: Davor Matota / Korana Gvozdic i Ivan Saric
Davor Matota
Korana Gvozdić

Potpuno suprotno od nje, odabrale su Olja Vori, supruga bivšeg rukometaša Igora Vorija, i modna dizajnerica Marina Matić. Njih dvije su odabrale karirane kapute i poštarske kapice, odnosno beretke, te gležnjače s blok petama. I dok je Oljin look lako prilagodljiv i za elegantnije prigode, Marinin je prava inspiracija za poslovne. A kao i uvijek, takva je i modna kombinacija odvjetnice Jadranke Sloković koja je vjerna bezvremenskim komadima kao što su bijela košulja i crne hlače s crtom uz "začine" od uskog šala s cvjetnim printom i pliš zelenog kaputa.

Spica / Zagreb 19.01.2019. / foto: Davor Matota / Olja Vori
Davor Matota
Olja Vori

Spica / Zagreb 02.02.2019. / foto. Maja Jurovic / Marina Matic i sin Vid i pokcerka Tara (kci njenog supruga Krese Matica)
Maja Jurović
Marina Matić

Spica / Zagreb 10.11.2018. / foto: Maja Jurovic / Jadranka Slokovic i pas Ruby i Cedo Prodanovic
Maja Jurović
Jadranka Sloković i pas Ruby

Negdje između klasične elegancije i sporstkog šika našla se Maja Tedeschi koja je toplu bijelu dolčevitu, široke hlače i elegantan kaput kombinirala s tenisicama kakve su od prošle godine san brojnih trendsetericama - popularnim "tatinim" tenisicama prepoznatljivim po svojoj glomaznosti. Sličnom modelu nije odoljela niti dizajnerica Aleksandra Dojčinović koja je na špici uživala u društvu sestre Snježane i prijateljice, naše uspješne atletičarke Sandre Perković, a ležernim lookovima pridružila se i bivša tenisačica Iva Majoli.

Spica / Zagreb 02.02.2019. / foto. Maja Jurovic / Emil Tedeschi i supruga Maja Tedeschi
Maja Jurović
Emil Tedeschi i Maja Tedeschi

Spica Badnjak / Zagreb 24.12.2018. / foto: Davor Matota / Aleksandra Dojcinovic i sestra Snjezana i Sandra Perkovic
Davor Matota
Aleksandra Dojčinović sa sestrom Snježanom i Sandra Perković

Spica / Zagreb 17.01.2019. / foto: Maja Jurovic / Iva Majoli i pas Lady
Maja Jurović
Iva Majoli i pas Lady

Linker
16. travanj 2024 11:52