Davor Matota/CROPIX
Tako se to radi

Pazi i na najmanji detalj: Lidija Lešić opet je glavna na špici, a sve zbog promišljenog poteza

Poznata dizajnerica i influencerica nikada ne ostaje nezapažena i to s pravom. Iako najčešće fura jednostavne komade, uvijek im daje svoj 'potpis' u obliku zanimljivih modnih dodataka ili pak uspješno spoji nekoliko boja. I ovoga puta na špici je održala malu modnu lekciju.

Model, influencerica i dizajnerica Lidija Lešić na zagrebačku špicu gotovo nikada ne izlazi ako nije sređena od glave do pete. I drago nam je što je tako, jer svojim modnim kombinacijama može osvijetliti i najtmurniji dan. Dok smo je na ljeto viđali u laganim košuljama i uglavnom u bijelim hlačama, jesensku sezonu otvorila je omiljenim komadima mnogih trendseterica.

Spica / Zagreb 26.09.2020. / foto: Davor Matota / Lidija Lesic i suprug Kazimir Lesic
Davor Matota/CROPIX
Lidija je u šetnju izašla sa suprugom Kazimirom Lešićem.

U društvu svog supruga Kazimira Lešića prošetala je Ilicom u savršenom stajlingu za jesenske dane. Poznato je da Lidija prati trendove pa nije čudno što je isfurala mekani bijeli pulover s visokom kragnom i gumbima po sredini; baš onakav kakav se nekada nosio.

Lagani puf rukavi dali su mu dozu razigranosti, a bijela boja još više je došla do izražaja uz konjak smeđi remen i nešto svjetlije visoke čizme na petu i suknju iste nijanse.

Lidija je u slaganju svog outfita pazila i na najmanji detalj pa je cijeli look začinila s oversize sunčanim naočalama s vintage prizvukom, prstenom s biserima, crvenim lakom za nokte i nama najdražim modnim dodatkom - baby plavom okruglom torbicom. Dizajnerica, koja je na ljeto predstavila prvi komad odjeće s potpisom svog brenda My Choice, često se voli poigrati bojama, ali u tome nikada ne pretjeruje.

Tako je plavom torbicom "razbila" ovu kombinaciju koja bi u suprotnom možda ostala nezapaženom. No pametan odabir modnog dodatka, da utvrdimo još jednom i na ovom primjeru - itekako može u potpunosti promijeniti dojam cijelog stajlinga. A ovaj je svakako za modnu peticu!

Čitajte i:

Oh la la! Marina Matić u stilu francuskog šika na špici zablistala u legendarnim cipelama

Ana Sasso i dalje osvaja: Špicom prošetala u kulerskim komadima u pratnji posebnog muškarca

Modni dvoboj parova na špici: Dok su se dame potrudile zablistati, gospoda su išla linijom 'manjeg otpora'

Poznata influencerica više ne skriva odabranika: Prošetali zajedno, no još uvijek krije njegovo ime

Prijateljice na špici: Ležerne kombinacije za kraj ljeta začinile su neizostavnim hit komadima

Linker
18. travanj 2024 14:08