INSPIRIRAJ SE UZ CITY TOP 5

Pet elegantnih komada za business casual look s odmakom

Jesenske nijanse osvajaju nas u prirodi, ali i u bojama koje kombiniramo uz naše modne stylinge. S obzirom na to da su stigli i hladniji dani, iskoristite udobne i tople veste kao statement komade koji će naglasiti svaki poslovni look.

Smart business casual uvijek je u trendu, upravo iz razloga jer spaja udobno i lijepo, a upravo takva je i pletena dolčevita u neodoljivoj žutoj nijansi. Poslovne kombinacije ne bi trebale biti monotone i dosadne, stoga ih je idealno začiniti trendi hlačama ravnog kroja s pepita uzorkom i elegantnim crvenim detaljima na dnu nogavica.

Ako niste osoba koja previše pažnje poklanja modnim dodacima, dovoljne su vam elegantne salonke sandale, a velika i funkcionalna torba poslužit će za dnevne sastanke i obaveze, ali i za odlazak na piće nakon posla.

Upravo su ovi detalji komadi koji će unijeti jednu dozu razigranosti u jesenske kombinacije, zahvaljujući bojama sezone – crvenoj i zagasito žutoj.

Za sam kraj, nikako ne zaboravite na njegu lica, posebice područja oko očiju koje je iznimno osjetljivo tijekom hladnijih dana. Kiehl'sov višestrani tretman za oči u trenu zaglađuje i osvjetljava podočnjake te tijekom vremena smanjuje vidljivost sitnih linija, tamnih krugova i otečenost.

Pogledajte odabir top pet komada za elegantni poslovni look koje možete pronaći u City Centeru one, a za više inspiracije posjetite City Mix&Match.

Linker
20. travanj 2024 15:17