Profimedia, TEMP Rex Features
Top ili flop

Pjevačica na ulicama podizala obrve: Izgleda poput božićnog poklona

Popularna pjevačica voli šokirati svojim outfitima pa je za šetnju ulicama Pariza viđena u neobičnoj crno-bijeloj haljini s povećom mašnom koje je mnoge podsjetila na lijepo zamotani božićni poklon.

Gdje god da se pojavi, pjevačica Rita Ora (28) izaziva puno pozornosti i to najviše zbog neobičnih modnih kombinacija koje voli nositi. Kako trenutno boravi u Parizu, na pariškim ulicama nije se baš mogla pojaviti u bilo kakvom izdanju pa je odabrala ono o kojem će se pričati danima.

Neki su prokomentirali da ih njezina haljina podsjeća na božićni poklon zbog velike mašne. Crno-bijela svilena haljina bila je dosta kratka za ovo hladno vrijeme, ali je pjevačica na sebi imala i najlonke koje su je koliko-toliko štitile od hladnoće.

Rita Ora
Rita Ora out and about, Paris, France - 20 Dec 2018, Image: 403622141, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

Outfit je upotpunila sunčanim naočalama, s puno nakita i lakiranim sandalama. Zapravo nas ne iznenađuje njezin modni odabir jer ovo nije prvi put da je ogromnim mašnama ukrala svu pozornost.

Rita Ora
The Costume Institute Benefit celebrating the opening of Rei Kawakubo/Comme des Garcons: Art of the In-Between, Arrivals, The Metropolitan Museum of Art, New York, USA - 01 May 2017, Image: 330918276, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

Na Met Gali 2017. pojavila se u crveno-puderastoj haljini s prorezima i velikom mašnom pa možemo zaključiti da Rita itekako voli ovaj detalj. "Neki misle da sam luda jer odabirem čudne outfite, ali volim ih jer sam zbog njih motiviranija za obveze tijekom dana", izjavila je Rita.

Linker
25. travanj 2024 08:05