Mike Reed / Zuma Press / Profimedia
izgleda fantastično

Plaža kao modna pista: Diane Kruger kraj ljeta obilježila najglamuroznijim celebrity badićem

Glumica Diane Kruger prošetala je uzavrelim pijeskom na plaži u Los Angelesu i izmamila zavidne poglede kupaćim kostimom koji vrišti - 'glamur'!

Kakva pojava! 44-godišnja Diane Kruger kolovoz provodi odmarajuću se u Los Angelesu, a svako toliko skokne do plaže kako bi uživala u morskom zraku i suncu. Zvijezda filmova "Nemilosrdni gadovi" i "Nacionalno blago" viđena je kako šeće vrućim pijeskom kao da je na pisti, odjevena u glamurozan jednodijelni kupaći kostim sa šljokicama.

Kostim u više boja najavljuje i veliki jesenski trend 'patchwork' uzorka koji će se naći u brojnim kolekcijama koje ćemo moći kupiti na policama popularnih dućana.

Glumica njmačkih korijena poznata je po svom istančanom modnom stilu i velikom prijateljstvu s pokojnim Karlom Lagerfeldom, kao i po besprijekornoj figuri koja se s godinama ne mijenja.

Red sira i vina, red zdrave hrane za fantastično tijelo u 44.

44-godišnja Diane ne vjeruje u dijete, dapače, sir i vino njezina su velika slabost, ali vjeruje u kontrolu porcija i zdravu prehranu. Glumica obožava kuhati, a jedna od njezinih velikih strasti su kuharice koje skuplja na putovanjima i s pažnjom ih polaže u svoju bogatu kolekciju.

Veći dio dana jede avokado, orašaste plodove, salatu, piletinu i voće, a zatim se uz ručak ili večeru 'počasti' čašom vina ili omiljenim sirom.

Diane Kruger (dianekruger / 15.07.2019): When youre in your favorite city in the world and life has never been more sweet Thank you for all your birthday wishes
face to face / Face to Face / Profimedia

Za sve je kriv balet

Obožava tjelovježbu na otvorenom pa redovito odlazi na duge vožnje biciklom ili planinarenje, a u teretani odrađuje 'ono što se mora', trčanje na traci i dizanje utega kako bi bila fit za izazovne uloge u filovima.

Snagu volje i željeznu disciplinu pripisuje baletu kojim se bavila od malih nogu.

Charles Finch and Chanel Pre-Oscars Dinner - Arrivals.
08 Feb 2020,Image: 497321211, License: Rights-managed, Restrictions: ONLY Australia, Belgium, Canada, China, Croatia, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, Germany, Greece, Hong Kong, Japan, Lithuania, Luxembourg, Netherlands, Norway, Portugal, Russia, Saudi Arabia, Serbia, Singapore, South Africa, South Korea, Spain, Sweden, Switzerland, United Kingdom, United States, Virgin Islands (Brit), Virgin Islands (USA), Model Release: no, Credit line: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kupaći kostim brenda Oseree, u online dućanu Net-A-Porter može se kupiti po sniženoj cijeni od 99 funti.

Net-A-Porter

Čitajte i:

U točkastom badiću Jennifer Garner izgleda opasno dobro, a mi znamo gdje kupiti vjernu kopiju

Zlatno doba Hollywooda i na plaži! Jednodijelni badić vratio se u punom sjaju - donosimo najbolje komade

Poznate dame su nevjerojatno zavodljive u badićima: S plaže se javljaju kao s modnih revija

Linker
18. travanj 2024 11:50