Arileo, Hrvoje Duranec
Senzualna Splićanka

Pogledajte raskošnu vjenčanicu u kojoj se udala Antonela Sinković

Pomno su svaki detalj birali mladenci Valent Sinković i Antonela Šušak za svoj najvažniji dan u životu. Ne čudi stoga što su jučer, na sam dan svog vjenčanja zablistali u svom najboljem izdanju, a posebno mlada Splićanka koja je odabrala tradicionalnu, ali veoma raskošnu vjenčanicu.

Brojne je komplimente za svoju raskošnu vjenčanicu ove subote dobila novopečena gospođa Antonela Sinković, mlada splitska odvjetnica koja je nakon dvije i pol godine svom dragom, europskom, svjetskom i olimpijskom pobjedniku Valentu Sinkoviću izrekla sudbonosno 'da'.

Tradicionalnu, ali itekako raskošnu vjenčanicu za nju je dizajnirao modni studio Arileo iz Splita, a vjerna joj je pratnja u izboru brojnih detalja za taj važan dan bila kuma, dugogodišnja prijateljica Karla Gea Kacer.

Ana Mihalić
Antonela i Valent Sinković

Na naizgled minimalističkoj i jednostavnoj vjenčanici jasno se vidi izuzetna posvećenost detaljima, a posebna senzualnost dolazi do izražaja nakon što je mlada skinula veo. Tradicionalni štih dao je bogat šlep zbog kojega je mladenka bila veoma ženstvena i elegantna.

Arileo studio/Facebook

Ana Mihalić

Hrvoje Duranec, Fidelis studio /

Ana Mihalić

Linker
23. ožujak 2024 16:49