306. Sinjska alka

Ponovno zasjenile supruge: Sanja Musić Milanović i Sonja Jandroković u modnom dvoboju u Sinju

Početku natjecanja Sinjske alke u sklopu Vojvodina prijema u Alkarskim dvorima nazočio je državni vrh s ‘boljim polovicama‘ koje su već tradicionalno privukle pozornost elegantnim modnim izričajem.

Ovogodišnje, 306. izdanje Sinjske alke po običaju je posjetio državni vrh - predsjednik Zoran Milanović, pokrovitelj Alke, premijer Andrej Plenković te predsjednik Sabora Gordan Jandroković. Pažnju su ljetnim modnim kombinacijama ipak privukle Milanovićeva i Jandrokovićeva supruge.

image
TOM DUBRAVEC/CROPIX

Liječnica i prva dama Sanja Musić Milanović na događaju se pojavila u klasičnoj ljetnoj garderobi - laganoj bijeloj lepršavoj haljini dugih lepršavih rukava s plavim uzorkom, a kombinaciju je upotpunila popularnim Kobali šeširom, sličnom onom kakvog je nosila prošle godine.

image
Zoran i Sanja Musić Milanović.
TOM DUBRAVEC/CROPIX

Tada je uz njega nosila midi haljinu upečatljive ljubičaste boje koju je dala šivati po mjeri, obogaćenu detaljima poput gumbića, vrpcom oko struka i neobičnim rukavima te ljubičaste cipele.

image
Sanja Musić Milanović nosila je Kobali šešir i na prošlogodišnjoj Sinjskoj alci.
TOM DUBRAVEC/CROPIX

Čitajte i: Nakon više od dvije godine: Janica Kostelić prvi se puta sa sinom Oskarom pojavila u javnosti

Uz haljinu srednje dužine osim elegantnog šešira uklopile su se i singlback cipele s takozvanom kitten potpeticom, ukrašene remenčićem. Kao "točku na i" cijele kombinacije, modno nepogrešiva Sanja za ovu je prigodu izabrala crveni ruž i s lepezom u ruci ostavila dojam kakav prvoj dami jedino i priliči.

image
Gordan i Sonja Jandroković.
TOM DUBRAVEC/CROPIX

Osim nje, modnim izdanjem se istaknula i supruga predsjednika sabora, Sonja Jandroković koja se na ovoj prigodi pojavila u širokoj asimetričnoj haljini bez rukava, srednje dužine i šarenog uzorka. Uz lepršavu haljinu Sonja je iskombinirala žute salonke, a cijeli outfit je začinila zlatnim nakitom.

Čitajte i: Na Sinjskoj alci svi su gledali u Sanju Musić Milanović: Zablistala od glave do pete u hit nijansi

Linker
05. ožujak 2024 19:56