Rosie Huntington-Whiteley
Tri jednostavne modne lekcije

Poznata manekenka obožava Zarin komad od 100 kuna: Ima ga u svim bojama, a nosi ga besprijekorno

Ljeti volimo na sebi imati što manje slojeva odjeće, ali također se ne želimo odreći elegancije. Idealan komad koji je već nekoliko sezona obožavan u modnom svijetu jest bodi od kojeg se ne odvaja ni Rosie Huntington-Whiteley, a na Instagramu je podijelila kako ga ona nosi i otkrila da se zapravo radi o jednostavnom, a neodoljivom Zarinom modelu.

Britanska glumica i model Rosie Huntington-Whiteley (32) njeguje jednostavan, sofisticiran stil, a svoje modne kombinacije često dijeli s obožavateljima na Instagramu. Da, Rosie voli nositi dizajnerske krpice, ali povremeno se pohvali i povoljnijim high street komadima koji su svima dostupni, a fenomenalno izgledaju.

Dugogodišnja djevojka glumca Jasona Stathama (52) posljednjih je nekoliko dana objavljivala fotografije na kojima nosi jednostavan bodi bez rukava. Naime, radi se o basic Zara bodiju kojeg Rosie ima u čak tri boje, što dovoljno govori koliko ga obožava i koliko je ovaj odjevni predmet zapravo praktičan i stoji na sve.

Onaj u zagasitoj ružičastoj kombinirala je na bijele široke hlače i jednostavne sandale koje nijansom odgovaraju bodiju, dok je crni isfurala s bijelom maksi suknjom i crnim sandalama.

Posljednji, bijeli, nosila je na prljavo-bijele hlače muškog kroja koje je istaknula remenom boje konjaka i Bottega Veneta torbicom u istoj boji, koju također nosi i u gornjim kombinacijama, samo u drugim bojama.

Bodiji su idealan ljetni komad jer se nose na sve - traperice, suknje, kratke hlače ili elegantne culotte hlače, a zimi će vas grijati umjesto potkošulje ispod toplog pulovera. Zarin primjerak od kojeg se Rosie ne odvaja možete nabaviti za oko 100 kuna.

Zara

Linker
17. travanj 2024 23:32