U skladu sa svjetskim trendovima

Poznate Hrvatice obožavaju Gucci: Cipele, tenisice i torbice za pokazivanje

Talijanski modni brend uvijek je pri samome vrhu, ali lani je svojim komadima kao što su remen, natikače i tenisice osvojio titulu najpopularnijeg na svijetu.

Talijanski modni brend uvijek je pri samome vrhu, ali lani je svojim komadima kao što su remen, natikače i tenisice osvojio titulu najpopularnijeg na svijetu.

Sve trendseterice su si prošle godine zaželjele nešto od luksuzne modne kuće Gucci čija popularnost ne prestaje rasti otkako je kreativnu palicu preuzeo Alessandro Michele. Uvijek drugačiji i upečatljiviji od drugih, brend je postao itekako poželjan pa, osim što na crvenom tepihu nose glamurozne krecije, zvijezde biraju Gucci komade i za svaki dan. Od remena s dva slova G kojeg nosi svaka druga poznata dama pa sve do gležnjača i cipela čije su potpetice ukrašene perlicama - nosi se Gucci od glave do pete.

Upravo je sve te komade prošetala i modna blogerica Isabella Rakonić na svojem putovanju u Istanbulu. Smaragdno zelena torba bila je idealan modni dodatak za različite kombinacije, tenisice je birala za razgledavanje grada, dok je najviše komplimenata zaradila na račun cipela čije potpetice krase perlice.

Jedna od naših najpoznatijih blogerica u svojem ormaru ima, sada već kultni, remen s logom brenda, kakav vole i sportašica Sandra Perković te dizajnerica Aleksandra Dojčinović.

Spica / Zagreb 18.10.2017. / foto: Davor Matota / Aleksndra Dojcinovic
foto: Davor Matota

Promo

Među Hrvaticama brojne su ljubiteljice talijanskog brenda: naše poznate dame najviše vole torbice Gucci, ali često biraju i popularne modele cipela i gležnjača.

Sonja Kovač

Ljupka Gojić Mikić

Nina Mia Čikeš

John Pavlish

Branka Krstulović

Spica Badnjak / 24.12.2017. / foto: Davor Matota / Aranka Pastrovic Lucic i Branka Bebic Krstulovic
Davor Matota / Hanza Media

Ines Preindl

Spica / Zagreb 01.07.2017. / foto: Maja Jurovic / Ines Preindl
Maja Jurovic / Hanza Media
Ines Preindl

Anamarija Asanović

Spica / Zagreb 12.10.2017. / foto: Davor Matota / Anamarija Asanovic i kcer Zorka
Davor Matota / Hanza Media

Monika Kravić

Spica / Zagreb 07.10.2017. / foto: Davor Matota / Monika Kravic ex Mamic
Davor Matota / Hanza Media

Linker
26. travanj 2024 01:04