Profimedia
VRHUNAC SEZONE NAGRADE

Predviđamo što će najveće holivudske zvijezde nositi na dodjeli Oscara

Najveći događaj sezone nagrada neupitno je dodjela Oscara – nakon objave nominacija i svečanog ručka na kojem se okupe svi koji su u utrci za zlatni kipić sada nam preostaje samo čekati posljednji vikend veljače i dodjelu. Osim što ćemo doznati tko je najbolji od najboljih u filmskoj industriji, svi s nestrpljenjem očekuju i onaj modni dio jer se za crveni tepih najprestižnije filmske nagrade biraju samo luksuzne kreacije.

Svečani ručak u hotelu Beverly Hilton u Los Angelesu smatra se generalnom probom za glumce prije same dodjele: tu su modna pravila mnogo ležernija, a zvijezde pomno biraju modne kombinacije jer ne žele "najaviti" kojeg će dizajnera odabrati za najvažniju dodjelu u Hollywoodu. Ipak, kao i svake godine, volimo se zabaviti predviđanjima - koja nisu nimalo laka. I dok od Michelle Williams možemo očekivati da će odjenuti kreaciju kuće Louis Vuitton, a od Natalie Portman da će zablistati u dizajnu brenda Christian Dior jer su njihova zaštitna lica, Emmu Stone i Ruth Neggu nije lako odgonetnuti. Naime, glumice nose sve – od renomiranih dizajnera do onih manje poznatih pa je teže pretpostaviti koga će ovaj put odabrati. Naravno, većina njih traži originalnu haljinu koju nismo vidjeli na modnim pistama, ali mi smo za svaku od nominiranih glavnih i sporednih glumica odabrali kreaciju u kojoj bismo ih voljeli vidjeti.

Emma Stone

Glumica, nominirana za ulogu u filmu "La La Land", je na dodjelu nagrada Zlatni globus stigla u haljini kuće Valentino, ali nas ne bi iznenadilo kada bi ponovno odabrala kreaciju luksuznog brenda - i to iz haute couture kolekcije.

Profimedia/getty Images

Meryl Streep

Zahvaljujući filmu "Florence Foster Jenkins", glumica Meryl Streep nominirana je za nagradu Oscar 20. put, a nadamo se da će ovog puta odabrati kreaciju libanonskog dizajnera Elieja Saaba koja je spoj haljine i hlača.

Profimedia/Getty Images

Natalie Portman

Natalie Portman bi zlatni kipić mogla odnijeti kući zahvaljujući ulozi bivše prve dame Jackie. S obzirom na to da je zaštitno lice mirisa Miss Dior, vrlo vjerojatno će nositi haljinu kuće Christian Dior.

Profimedia/Getty Images

Ruth Negga

Iako je dosad bila više-manje nepoznata, njezina gluma u filmu "Loving" zaslužila je prvu nominaciju za Oscara zbog čega se dizajneri bore oko toga koga će nositi na crvenom tepihu. Voljeli bismo je vidjeti u haute couture dizajnu kuće Chanel.

Profimedia/Getty Images

Isabelle Huppert

Legendarna francuska glumica je za svoju ulogu u filmu "Elle" već dobila Zlatni globus zbog čega je mnogi smatraju ozbiljnom konkurencijom Emmi Stone na dodjeli Oscara. Isabelle Huppert će vjerojatno odabrati kreaciju kuće Armani Privé, s obzirom na to da je njihovu haute couture reviju pratila iz prvog reda.

Profimedia/Getty Images

Naomie Harris

Zahvaljujući ulozi u filmu "Moonlight" Naomi Harris je zaslužila svoju prvu nominaciju za nagradu Oscar. S obzirom na to da se uvijek trudi impresionirati na crvenom tepihu vidimo je u haute couture komadu kuće Giambattista Valli.

Profimedia/Getty Images

Michelle Williams

Četvrta nominacija za nagradu Oscar možda će napokon biti i dobitna. Michelle Williams ponovno je oduševila ulogom u filmu "Manchester by the Sea", a od svih glumica dosad za nju smo poprilično sigurni da će odabrati kuću Louis Vuitton s kojom surađuje.

Profimedia/IMAXtree

Viola Davis

Nakon što je ukrala pozornost u žutoj haljini kuće Michael Kors, na dodjeli Oscara, za koji je nominirana zbog uloge u filmu "Fences", bismo je voljeli vidjeti u kreaciji kuće Marchesa.

Profimedia/IMAXtree

Octavia Spencer

Oskarovka Octavia Spencer ove je godina krenula u utrku za svoj drugi zlatni kipić zahvaljujući filmu "Hidden Figures", a s obzirom na to da najčešće bira kreacije japanskog dizajnera Tadashija Shojia vjerujemo kako će mu i ovog puta povjeriti svoj styling.

Profimedia/IMAXtree

Nicole Kidman

Australska glumica također iza sebe ima već jednu nagradu Oscar, a ove godine nominirana je za najbolju sporednu glumicu u filmu "Lion". Jednako kao i Isabelle Huppert i ona je iz prvog reda pratila haute couture reviju kuće Armani pa smo joj odabrali haljinu koja bi joj odlično stajala.

Profimedia/Getty Images

Linker
14. travanj 2024 12:52