Davor Matota / CROPIX
Modni dvoboj

Prijateljice na špici: Ležerne kombinacije za kraj ljeta začinile su neizostavnim hit komadima

Dizajnerica interijera i stilistica druže se već godinama, a zajedno ih se može vidjeti i na zagrebačkoj špici. Njihov jednostavan stajling dobra je modna pouka da se i s malo može postići jak dojam.

Iako se teško opraštamo s ljetom, ono ide k svom kraju pa je krajnje vrijeme da iznosimo neke komade dok nam prognoza to još dopušta. To znaju i bivša manekenka, a sada dizajnerica interijera Iris Androšević Pinjuh i stilistica Ivana Karapandža koje iskorištavaju zadnje dane ljeta za izlazak u centar Zagreba.

Davor Matota / CROPIX
Prijateljicama se u šetnji pridružio i Ivanin pas Milo.

Dame su za šetnju glavnim zagrebačkim trgom odjenule slične komade, iako su glavni komadi bili različiti.

Mali, ali upečatljivi detalj

Najviše pažnje na Iris privukla je suknja sa životinjskim uzorkom koja se presijavala na suncu te ju je odlično uparila sa zlatnim sandalama.

Uz nju je isfurala bijelu bluzu bez rukava koju je na sredini pričvrstila detaljem na kojeg često zaboravljamo - brošem, u ovom slučaju Chanelovim. Uz sunčane naočale i par lančića, Iris je preko jednog ramena ležerno nabacila, vječnu u trendu - traper jaknu u slučaju da zahladi, a struk je ukrasila smeđom torbicom.

Davor Matota / CROPIX
Nekada su jednostavni komadi u neutralnim bojama pun pogodak.

Jednostavno je nekad najljepše

S druge strane, Ivana je kao bazu odjenula sive traperice. Kontrast je napravila crnom majicom bez rukava i mekanim prslukom boje pijeska s cool kožnim detaljima. Na nogama je imala ultimativne Birkenstock natikače od kojih se ne odvajamo već nekoliko sezona. Uz sve to imala je i običnu crnu torbu, a društvo joj je pravio pas Milo.

Jednostavan, a trendi stajling ove dvije dame dokaz je da se čak i jednostavnim komadima može postići odličan dojam. Predstojeća jesen ionako je u znaku jednostavnih, neutralnih komada u koje jedva čekamo uskočiti, koliko god voljeli ljeto.

Čitajte i:

Splitski đir nikad nije bio maštovitiji: Bakice i djedovi s pazara prava su internet senzacija

Šarmantna glumica unijela veselje na špicu: Njezin svježi spoj 'prošao' bi i kod najstrožih kritičara

Ne skida osmijeh s lica: Andreja Ćupor nakon razvoda i otkaza izgleda bolje no ikad

Iskoristila je ljeto! Preplanula Kolinda Grabar-Kitarović opuštena na zagrebačkoj špici

Linker
19. travanj 2024 15:31