Getty Images for IMDb
pronašla pravi recept

Priyanka Chopra je modna odlikašica: Jedan trik koji garantira profinjeni izgled koristi stalno

Iako s modnim kombinacijama rijetko griješi, bivša misica u posljednje vrijeme dodatno zrači elegantnim i modernim lookom, a za to je zaslužan samo jedan trik - tonalno odijevanje.

Model i glumica Priyanka Chopra dobro je usvojila ovu modnu lekciju - monokromatski look uvijek će izgledati profinjeno i ženstveno, a pokazala nam je to u nekoliko navrata. Tijekom pojavljivanja u New Yorku, bivša misica i današnja supruga pjevača Nicka Jonasa držala se provjerenog modnog recepta i pokazala kako ga stilizirati.

Jedna od boja u koju se obukla od glave do pete bila je popularna mint nijansa. Dok je komplet bio iste boje, zanimljivi modni dodaci druge nijanse su "razbili stajling". Baršunasti komplet majice visokog ovratnika i širokih suknja-hlača upotpunila je bijelim cipelama s uzorkom zmijske kože i s torbicom u obliku piramide. Komplet koji je nosila potpisuje dizajnersko ime Lia Cohen.

, New York, NY - 20191008 Priyanka Chopra looks stunning with a big smile as she walks down on Fifth Avenue.

-PICTURED: Priyanka Chopra
-, Image: 475759172, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Jose Perez/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia
Jose Perez/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Priyanka je blistala i u smeđoj boji, u kompletu od brušene kože s paprenom cijenom kojeg potpisuje Ralph Lauren, a smeđe salonke na visoku petu potpisuje Stuart Weitzman, ovoga puta u istoj boji od glave do pete. Smeđa brušena koža karakteristična je za western stil, a midi suknja A-kroja i košulja koja je otkrila dekolte učinili su glumicu modernom kaubojkom iz grada.

TORONTO, ONTARIO - SEPTEMBER 07: Actress Priyanka Chopra Jonas of 'The Sky Is Pink' attends The IMDb Studio Presented By Intuit QuickBooks at Toronto 2019 at Bisha Hotel & Residences on September 07, 2019 in Toronto, Canada. (Photo by Rich Polk/Getty Images for IMDb)
Getty Images for IMDb

Nešto manje kaubojski, a više damski look složila je dan kasnije, koristeći ružičaste tonove. U pravom 'girly' stajlingu, Priyanka je gradacijski kombinirala tri nijanse - dolčevitu jarke ružičaste boje i pencil suknju nešto nježnije nijanse, a na nogama je nosila salonke baby ružičaste boje.

New York, NY  - Priyanka Chopra is pretty in pink arriving back to her apartment in NYC after a long day of press in The Big Apple.

BACKGRID USA 8 OCTOBER 2019, Image: 475809985, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: @TheHapaBlonde / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
@TheHapaBlonde / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Linker
18. travanj 2024 13:34