Andro Krstulović Opara sa suprugom Danielom na premijeri Rigoletta u HNK Split
 Jakov Prkić / Hanza Media
Besprijekorna izdanja

'Prva dama' Splita! Docentica Daniela Marasović Krstulović modnim izričajem podsjeća na Melaniu Trump

Liječnica, docentica, supruga, majka... Daniela Marasović Krstulović ima obaveza više nego što bi prosječna osoba mogla uskladiti, no ona funkcionira kao u Formuli 1 - koje je velika obožavateljica. Usto, uvijek izgleda izvrsno i na razini događaja kojem prisustvuje.

Liječnica, docentica, supruga, majka... Daniela Marasović Krstulović ima obaveza više nego što bi prosječna osoba mogla uskladiti, no ona funkcionira kao u Formuli 1 - koje je velika obožavateljica. Usto, uvijek izgleda izvrsno i na razini događaja kojem prisustvuje.

Gradonačelnik Splita, Andro Krstulović Opara, sudjelovao je u porinuću broda koje je izradilo brodogradilište Brodosplit. Uz njega, porinuću su prisustvovali i vlasnik Brodosplita Tomislav Debeljak, ministar gospodarstva Darko Horvat, župan Blaženko Boban te kuma broda Andrea Mutak.

Split, 160520.
Porinuce novogradnje 487 u spltskom brodogradilistu Brodosplit.
Porinucu su prisustvovali vlasnik brodogradilista Tomislav Debeljak, ministar Darko Horvat, zupan Blazenko Boban te gradonacelnik Andro Krstulovic Opara.
Kuma broda Andrea Mutak svecano presjekla je konop od porinuca.
Na fotografiji: Andro Krstulovic Opara sa suprugom Danijelom i sinom Dujom
Foto: Duje Klaric / CROPIX
Duje Klarić / Hanza Media
Daniela Marasović Krstulović sa suprugom Androm Krstulovićem Oparom stigla je na porinuće u brodogradilište Brodosplit, a modnim odabirom i ovog puta je oduševila

Krstulović Opara važne događaje u svom gradu ne propušta, a uz njega je skoro uvijek i njegova supruga Daniela. Uz njih je ove subote na porinuću broda bio i njihov sin Duje. Ugledna liječnica Daniela Marasović Krstulović prava je, čini se, modna predvodnica svoje obitelji, a njezine kombinacije nikada ne prolaze nezapaženo. 'Prva dama' Splita odjevena je uvijek s ukusom, smislom za detalje i eleganciju.

Split, 280918.
U Hrvatskom narodnom kazalistu odrzan je humanitarni koncert povodom 25. obljetnice Splitsko-dalmatinske zupanije. 
Na fotografiji: zupan Blazenko Boban i gradonacelnik Andro Krstulovic Opara sa suprugama.
Foto: Mario Todoric / CROPIX
CROPIX
Bijelu haljinu i decentni nakit uparila je Daniela Marasović Krstulović kada je sa suprugom otišla na humanitarni koncert povodom 25. obljetnice Splitsko-dalmatinske županije u rujnu 2018. godine

Dobar stil joj je urođen

Na porinuće je stigla u ležernoj haljini na preklop, iskombiniravši je na trendovsku bijelu torbu. Uvijek kada se Daniela pojavi u javnosti, o njezinim se modnim izdanjima izvještava u superlativima što ne čudi jer je gospođa Marasović Krstulović prava trendseterica kojoj uvijek uspijeva biti neodoljivo chic.

Split,120717.
Daniela Marasovic Krstulovic supruga od splitskog gradonacelnika Andre Krstulovica Opare.
Foto: Duje Klaric / CROPIX
Duje Klarić / Hanza Media
Uglađena i uvijek tako chic! Daniela Marasović Krstulović obožava haljine i elegantne šešire

Moda joj je možda strast i hobi, no Daniela Marasović Krstulović život je posvetila medicini, u svom je poslu iznimno uspješna.

Internistica-reumatologinja splitskog KBC-a, docentica je na Medicinskom fakultetu i majka troje djece svojedobno je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju otkrila kako uspijeva uskladiti sve poslovne i obiteljske obaveze. Usporedila je svoj mali obiteljski pogon s onim Formule 1. Samo savršeno uigrani tim, kaže, može odraditi posao kako treba.

Split, 221219.                                                                        Za Djidjija, gala koncert u spomen na pokojnog maestra Vjekoslava Suteja, pod ravnanjem maestra Ivana Repusica i uz nastup proslavljenih solista, Zbora i Orkestar Opere HNK Split. 
Na fotografiji: Daniela Marasovic Krstulovic i Andro Krstulovic.
Foto: Sasa Buric  / Cropix
Saša Burić / Hanza Media
Docentica je briljirala i krajem 2019. godine na gala koncertu u spomen pokojnog maestra Vjekoslava Šuteja

Radni mi tjedan traje pedeset sati, slobodnog vremena baš i nemam.

"Imam obveze s pacijentima na odjelu, u nastavi s našim i stranim studentima na Medicinskom fakultetu, gdje sam docentica. Dežuram u prosjeku jednom tjedno, i tada ne spavam uopće. Uvečer, kad djeca odu na počinak, do oko jedan sat pišem stručne članke, pripremam predavanje, korigiram radove mlađih kolega specijalizanta kojima podijelim radne zadatke. Ili sam okupirana disertacijama studenata i doktoranata kojima sam mentorica. Raduje me to, ponosi i izgrađuje u znanstvenom smislu", rekla je tada ova znanstvenica i liječnica.

Split, 0705419. 
Proslava blagdana svetog Dujma, zastitnika Splita zapocela je procesijom od katedrale do Rive gdje je sluzena sveta misa na kojoj se okupilo nekoliko tisuca vjernika. 
Na fotografiji: Predsjednica Kolinda Grabar Kitarovic, gradonacelnik Andro Krstulovic Opara sa suprugom Danijelom na procesiji.
 Foto: Vojko Basic / CROPIX
Vojko Bašić / Hanza Media
Obožavateljica je brenda Self Portrait, a nosila je njihov dizajn i na proslavi blagdana svetog Dujma prošle godine

Otkrila je da i ona i njezin suprug dijele neke iste strasti, poput ljubavi prema umjetnosti, kazalištu i dobrim rock koncertima. Stresa, kojeg zbog posla ima jako puno, rješava u razgovorima sa suprugom, ali i fizičkim aktivnostima poput pilatesa, plivanja i šetnji. Tjelovježba je mentalno i fizički drži u izvrsnoj formi.

Split, 101118.
Veceras je u splitskom hotelu Le meridian Lav odrzan tradicionalni Jadranov bal. Jadranov bal je svecanost na kojoj se jednom godisnje okupe svi prijatelji, djelatnici i sportasi Sportskog drustva Jadran.
Na fotografiji; gradobacelnik Andro Krstulovic Opara sa suprugom u drustvu izbornika vaterpolo reprezentacije Ivice Tucka.
Foto: Paun Paunovic / CROPIX
Paun Paunović / Hanza Media
Cijela zemlja pričala je o upečatljivom izdanju 'prve dame' Splita kada je stigla na tradicionalni Jadranov bal

Čitajte i:

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara: Šarm je njegov glavni adut

Andro Krstulović Opara: Optimizam u najgorim danima

Ranko Ostojić u romantičnom izlasku na Valentinovo! Dan zaljubljenih slavio uz suprugu Anu u Splitu

Linker
26. travanj 2024 01:34