Prva samostalna revija Aleksandre Dojčinović

Pročitajte cijeli članak:

Nakon punih devet godina postojanja na modnoj sceni, dizajnerica Aleksandra Dojčinović (35) prvi put je održala samostalnu reviju i predstavila novu kolekciju za jesen i zimu.

Dizajnerica poznata po ženstvenim haljinama reviju, održanu u Preporodnoj dvorani palače Narodnog doma u sklopu Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, je producirala s timom suradnika, a modno događanje, posvećeno akciji “Korak u život”, počelo je partyjem dobrodošlice za stotinjak uzvanika u cafeu Velvet.

Aleksandra je za jesen i zimu pripremila pomalo netipične boje i krojeve, ali je ostala vjerna bogatoj čipci, kašmiru, svili i krznu, koji su već postali njeni zaštitni znakovi. Novost popularne dizajnerice su cipele s Lei Lou potpisom – špic gležnjače od brušene kože s vezicama i upečatljivim detaljima poput krznenih pompona, ukrašenih potpetica i metalnih mašnica, te model torbice Ania i pletene veste kojih do sada nije bilo u Lei Lou ponudi.

Prvu samostalnu reviju nisu propustile ljubiteljice dizajna Lei Lou: pjevačice Severina i Sara Renar, glumice Judita Franković, Marija Borić, Mila Elegović i Petra Kurtela te brojni drugi.

U fotogaleriji provjerite što je Aleksandra pripremila za jesen i zimu i tko je sve pratio njenu prvu samostalnu reviju!

Linker
23. travanj 2024 11:52