Profimedia, TEMP Rex Features
divlji detalji za samozatajnu damu

Rijetko se pojavljuje, ali uvijek oduševi: Eva Mendes u sve samim hit komadima

Na pisti u Los Angelesu 44-godišnja Eva Mendes pojavila se u kombinaciji dva uzorka koja će vladati nadolazećom sezonom te u društvu neočekivanog kolege.

Otkako je u vezi s Ryanom Goslingom dobila dvije djevojčice, 4-godišnju Esmeraldu i 2-godišnju Amandu, glumica Eva Mendes u javnosti se pojavljuje samo kad to posao nalaže.

Lijepa glumica, poznata po odličnom modnom stilu, pojavila se na modnoj reviji u Los Angelesu na kojoj je predstavila još jednu ženstvenu kolekciju brenda New York & Company, s kojim surađuje već godinama.

Eva Mendes
Eva Mendes for New York & Company fashion event, Los Angeles, USA - 13 Sep 2018, Image: 386648226, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

44-godišnja Eva na pisti je zablistala u društvu preslatkog psa, a nosila je sve same hit komade iz najnovije kolekcije.

Eva Mendes
Eva Mendes for New York & Company fashion event, Los Angeles, USA - 13 Sep 2018, Image: 386648208, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

Karirani uzorak bit će veliki hit nadolazeće sezone, baš kao i leopardski print, a šuška se da se na scenu vraćaju i suknje pencil kroja, što je glumica mudro iskoristila pri stvaranju najnovije modne kolekcije, kojom je obilježila peti rođendan unosne suradnje s brendom New York & Company.

"Ovo je bio zaista poseban event za proslavu pete godišnjice suradnje. Često se dogodi da sklopiš poslovni dogovor i shvatiš da druga strana tvoje ideje ne cijeni koliko bi trebala. Ovo je odlična suradnja, pravo partnerstvo i na tome sam jako zahvalna", izjavila je Eva za People.

Eva Mendes
Eva Mendes for New York & Company fashion event, Los Angeles, USA - 13 Sep 2018, Image: 386648265, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

Eva, koja je glumu stavila na pauzu 2014. godine kako bi se posvetila odgoju djece, ovom je prigodom snimila i kratki film pod nazivom 'Girl's Best Friend' u kojem se pojavljuje 'četveronožni glumac' koji joj se pridružio na pisti.

Linker
25. travanj 2024 04:21