Instagram
vatreno izdanje

Ronaldova Georgina bodrila ga je s tribina samo u kratkoj majici - od gotovo 3 tisuće kuna

Iako se sinoć oprostio od Lige prvaka, Cristiano Ronaldo na tribinama je imao vatrenu podršku. Njegova djevojka pratila je nogometnu utakmicu, no uhvatila je vremena i za poziranje ispred fotoaparata.

Izazovno izdanje Georgine Rodriguez (25) nije u potpunosti primjereno za nogometnu utakmicu, no djevojka slavnog nogometaša priskrbila si je sve poglede okupljenih, što se vidi na fotografiji koju je objavila na Instagramu.

Visoke crne čizme Georgina je nosila tek uz majicu kratkih rukava ispod koje se činilo da ne nosi ništa. Iako izgleda kao basic komad, ovu majicu potpisuje modna kuća Balenciaga, brend koji je obožavan među stranim, ali i domaćim zvijezdama. Za jednu ovakvu valja izdvojiti 395 eura, što iznosi nešto manje od 3 tisuće kuna.

Kako bi bila modno usklađena, uz crnu majicu sa zelenim printom nosila je malu torbicu u zelenoj boji koju potpisuje Hermes, koja također vrijedi nekoliko tisuća eura. Fotografija joj je na Instagramu donijela pregršt komplimenata, a i više od milijun i pol lajkova.

Balenciaga
Balenciaga majica dostupna je po cijeni od 395 eura

Krajem 2017. godine Georgina i slavni nogometaš dobili su dijete, kćer Alanu Martinu, dok je samo nekoliko mjeseci prije toga Ronaldu surogat majka rodila blizance Evu i Matea. Nakon poroda Georgina se ubrzo vratila vježbanju i liniju dovela do savršenstva, s čime se voli pohvaliti na društvenim mrežama. S igračem Juventusa u vezi je od 2016. godine, a nedavno je izjavila za magazin Hola! kako bi voljela uploviti u bračne vode s nogometašem, no trenutno su oboje previše zauzeti.

Linker
19. travanj 2024 16:17