Profimedia, Press Association
s hrvatskim potpisom

Ružičasti komplet za Kanadu: Predsjednica Kolinda stajling začinila detaljem kakav voli i Kate Middleton

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović započela je službeni posjet Kanadi. U ponedjeljak se susrela s glavnom upraviteljicom Kanade Julie Payette i između ostalog pažnju privukla u ružičastom kompletu s hrvatskim potpisom.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović započela je službeni posjet Kanadi. U ponedjeljak se susrela s glavnom upraviteljicom Kanade Julie Payette i između ostalog pažnju privukla u ružičastom kompletu s hrvatskim potpisom.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović vjerna je hrvatskom dizajnu pa upravo domaće komade bira za sve službene posjete. Prilikom posjeta Kanadi, predsjednica je nosila komplet koji potpisuje dizajnerica čije kreacije rado nosi.

Greta Gudelj jedna je od naših dizajnerica čije komade predsjednica često nosi, a upravo je njezin komplet odabrala za svoj prvi posjet Kanadi. U pastelnoj nijansi ružičaste boje, postigla je elegantni izgled za što je zaslužan i materijal od kojeg je dio outfita rađen, vječni tvid koji asocira na modnu kuću Chanel i njihove kultne komplete rađene od ovog materijala.

Kako nam je rekla dizajnerica Gudelj, materijal i je orginal Chanel, a za izradu kompleta koji je nosila tkanina je nabavljena iz Italije. Inspiraciju su pronašlu u pariškoj modnij kući i predstavili komplet od tvida na novi način, koji se lijepom slagao uz svilenu bluzu s mašnom. Dizajnerica ističe da su kreacije koje predsjednica Grabar Kitarović nosi rađene isključivo za nju pa se ovi komadi ne mogu naći u njihovoj ponudi.

Croatian President Kolinda Grabar-Kitarovic, centre, and Jakov Kitarovic look on as Governor General Julie Payette gestures to members of the Croatian community during an official welcome ceremony at Rideau Hall Monday, May 13, 2019 in Ottawa., Image: 432893155, License: Rights-managed, Restrictions: World rights excluding North America, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Ispod dugog prošaranog kaputa predsjednica je nosila sako prljavo roze boje, također rađen od svile, ispod kojeg se nazirala košulja s bijelom mašnom, takozvani pussybow model koji je nedavno nosila i vojvotkinja Kate Middleton, a ovakve modele bluza voli nositi i prva dama SAD-a Melania Trump.

May 13, 2019 - Ottawa, on, Canada - Governor General Julie Payette walks with Croatian President Kolinda Grabar-Kitarovic as she inspects an honour guard during an official welcome ceremony at Rideau Hall Monday, May 13, 2019 in Ottawa., Image: 432914378, License: Rights-managed, Restrictions: * Canada and U.S. RIGHTS OUT *, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - News
Profimedia, Zuma Press - News

Getty Images, Profimedia
Kate Middleton i Melania Trump nosile su Guccijevu košulju s mašnom, vojvotkinja 2019., a prva dama krajem 2016. godine

Predsjednica je nosila zanimljivi komplet u više dijelova pa je s lakoćom osvježila look, samo promijenivši suknju. Dok je stigla u midi suknji rađenoj od tvida koja čini komplet s kaputom, Grabar Kitarović je kasnije ostala u istoj kombinaciji te je samo promijenila donji dio kombinacije i odjenula suknju koja je činila komplet sa sakoom.

Stajling je zaokružila neutralnim cipelama na nisku petu. Poslovni stajling tako je dobio notu profinjenosti, zbog romantične boje i detalja poput upečatljive mašne koju je odabrala za ovaj posjet.

Prime Minister Justin Trudeau welcomes President of Croatia, Kolinda Grabar-Kitarovic to Parliament Hill in Ottawa on Monday, May 13, 2019., Image: 432909351, License: Rights-managed, Restrictions: World rights excluding North America, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Linker
26. travanj 2024 11:43